Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej Ford Mondeo kombi 2.5. r.v.1999

Od: redroker® odpovědí: 6 změna:

Můj známý se chystá prodat Ford Mondeo kombi 2.5 r.v. 1999, ale vůbec neví, jakou cenu má nasadit, zkoušel jsem např. čerpat informace z Annonce, ale tento model tam není. Nemáte někdo prosím přehled o cenách tohoto modelu, či informace o nějaké webové stránce, kde lze info najít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

cenu je nelpeší nasadit tu nejnižší, a pak kupujícího ještě upozorňovat na různé další a další kosmetické vady a pokaždé cenu o další tisíce snižovat...budou opa spokojeni...

mil®
hodnocení

0x

Zkus se poptat třeba tady: cmc.fordclubs.org/...

lui*
hodnocení

0x

Jestli Vás zajímají ceny a porovnáni modelů, tak se podívejte se sem:

www.tipcars.com

bazar*
hodnocení

0x

za 20 000,- Kč to možná prodá. To auto je prakticky bezcenný ...

hodnocení

0x

v dnešní době kdy se užívají objemy motorů kolem 1.2 1.4 1.9 se mi jeví opravdu 2.5L jako dost špatně prodejné i mj. vzhledem k roku výroby. Cenu v řádech desítek tisíc.

friend
hodnocení

0x

Okolo 30.000,-, tady jsi to můžete porovnat - sauto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]