Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa Dandy nebo Travel 125

Od: hhhh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli jsou Jawa Dandy 125 nebo Jawa Travel 125 cinske vyroby nebo jsou nejake jine? Kdyztak jake? Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že Jawa je stále výrobcem jedinečným. Týnec nad Sázavou, Czech Republic... ;)

doplněno 28.12.10 23:43:

jawa.eu/...

raadek*
Nejdřív používali tchaiwanské motory a poté čínské. Myslim, že kvalitu a spolehlivost si u motorů ohlídali. R.
hhhh
29.12.10 00:00
hodnocení

dekuju

podopodo

Vzhledek k používání motorů a dalších komponentů čínské výroby, je jawa jednoznačně předražená.Koupil bych raději přímo čínský stroj, který si na jinou značku nehraje.Sám mám skůtr Kentoya Slide 125 už 7 let a pouze měním olej a hustím pneu, jedenkráte jsem měnil řemen variátoru, a to jen preventivně. Nyní mám najeto 23tis.km.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]