Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co musí obsahovat nová autolékarnička?

Od: silimon odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, koupil jsem si autolékarničku v březnu tohoto roku. Musím si kupovat opět novou? Poradí mi někdo? A co vlastně navíc musí obsahovat ta nová autolékarnička?Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

silimon
hodnocení

Vyplatí se dokoupit si do autolékarničky věci co mi chybí?

erikch*

pokud je seženete za celkovou cenu pod pořizovací cenou nové lékárničky,pak ano-postupoval jsem obdobně-nůžky mám tedy z něm.lékárničky,jinak ostatní necelou stovku(takže mně se to vyplatilo)...

vosikac*

Pokud budete bazírovat na pár desetikorunách, tak nejspíš ano;)

erikch*

ono pár desetikorun...-a je z toho byznys(pro určitou skupinu) za více než dvě miliardy...

luck*

Mam lekarnicku -obsah odpovida vyhlasce c.283/2009Sb.MD-obsah jsem kontroloval a vse podle toho sedi. Tedy ptam se ,je tahle lekarnicka platna nebo neni? Muze nekdo napsat,kdo kupoval novou co je tam napsano-ktere vyhlasce odpovida? Delaji z moc veliky galamatias. Stejne po otevreni ani nevim co s tim u bouracky,stejne kazdy vola zachranku a ruce od toho pryc.Diky.

Taky se řiďte jak dlouho má ještě ta původní lékárna platnost.

luck*

Do roku 07/2014 .

silimon
hodnocení

Když jsem si tedy koupil autolékarničku v březnu 2010 které odpovídá obsah vyhl. 283/2009. A teď se dívám na stránku autolekarnickaprorok2011./... a obsah lékarničky mi souhlasí s tímto obsahem co je uveden, bude teda lékarnička platná?

nu*

bude platná, po 1.1.2011 se mění akorát velikost nůžek, do 31.12.2010 mají mít nůžky 15 cm, po 1.1.2011 minimáně 14 cm:-P

silimon
hodnocení

Ano od.1.1.2011 mají mít nůžky min. velikost 14cm a já mám podle starší vyhlášky 15cm, tak bude vše OK přikontrole policie?

nu*

pokud budou nůžky minimálně 14 cm, tak bude vše ok

buss
hodnocení

0x

Je podle 283/2009Sb.?
Obsah podle vyhl. č. 216/2010, ale je to jen vyhláška.

silimon
hodnocení

Ano na krabici mám psané podle 283/2009Sb., ale jak se dívám na obsah té nové tak to sedí. Bude vše potom OK?
nu*

ano, bude vše ok, nůžky dlouhé minimálně 14 cm jsou v podstatě i nůžky dlouhé 15 cm, 16 cm, 17 cm a větší...mají minimálně 14 cm a proto je vše ok...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]