Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si autolékarničku v březnu tohoto roku. Musím si kupovat opět novou? Poradí mi někdo? A co vlastně navíc musí obsahovat ta nová autolékarnička?Děkuji
pokud je seženete za celkovou cenu pod pořizovací cenou nové lékárničky,pak ano-postupoval jsem obdobně-nůžky mám tedy z něm.lékárničky,jinak ostatní necelou stovku(takže mně se to vyplatilo)...
Mam lekarnicku -obsah odpovida vyhlasce c.283/2009Sb.MD-obsah jsem kontroloval a vse podle toho sedi. Tedy ptam se ,je tahle lekarnicka platna nebo neni? Muze nekdo napsat,kdo kupoval novou co je tam napsano-ktere vyhlasce odpovida? Delaji z moc veliky galamatias. Stejne po otevreni ani nevim co s tim u bouracky,stejne kazdy vola zachranku a ruce od toho pryc.Diky.
Když jsem si tedy koupil autolékarničku v březnu 2010 které odpovídá obsah vyhl. 283/2009. A teď se dívám na stránku autolekarnickaprorok2011./... a obsah lékarničky mi souhlasí s tímto obsahem co je uveden, bude teda lékarnička platná?
bude platná, po 1.1.2011 se mění akorát velikost nůžek, do 31.12.2010 mají mít nůžky 15 cm, po 1.1.2011 minimáně 14 cm![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.