Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, u Felicie combi mi byl mněněn motor, to znamená že byla vypuštěna veškerá chladící kapalina.
Teď mám ale problém s topením ve voze, topí jen při vyších otáčkách např. při jízdě do kopce, ale už při jízdě z kopce fouká studený vzduch jak při vypnutém topení. Přitom termostat je v pořádku protože i při jízdě z toho kopce drží provolzní tplotu motoru.
Připadá mi to jako zavzdušněný radiátor nebo omezená průtočnost, když ale na pár minut topení vypnu a pak zapnu tak první výdech je doslova horký a půostupně pak vzduch opětně chladne.
Děkuji za radu co s tím.
Buď soustava není ještě pořádně odvzdušněna a nebo je "zarostlý" radiator, popřípadě při výměně motoru někde skřípli hadici a kapalina nemůže pořádně protékat. Takže nejrve mrknout na hadice co jdou k radiátoru a pak ještě pořádně odvzdušnit, pokud ani to nepomůže , tak vyčistit soustavu.
17 tis, to je docela palba a to i když v tom je cana motoru, ale to jen tak na okraj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.