Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kde najdu testy do autoškoly, který jsou úplně stejné jako u závěrečné zkoušky ve všech autoškolách? Děkuju za odpovědi
tazatel dvakrát zdůraznil spojení úplně stejné, čekají ho zkoušky a není si úplně jistý, proto si možná chystá nějaký tahák...
já mu ten tahák doporučuji, protože při zpracovávání odpovědí se přece jenom něco do paměti vryje.
Výhodnější by bylo, kdyby těm otázkám rozuměl a věděl logicky posoudit, která odpověď na otázku je správná a proč. Potom by mu mohlo být jedno, jestli jsou testy úplně stejné... totiž už tu bylo mnoho takových, kteří si taháky připravili, a při samotném testu zjistili, že test není očíslovaný a proto nevědí, které odpovědi na taháku použít. Ano, existuje způsob, jak zjistit číslo testu, ale to opět vyžaduje další tahák s kódy testů... a těch testů je pěkná řádka, takže opět hledat a porovnávat... někteří zkušební komisaři klidně od testu vyhazují...
Držím mu palce...čím lépe testy a zkoušky udělá, tím bezpečněji se budu na cestách cítit...
Vážený pane kolego. I přes kladný celkový postoj k Vaši odpovědi, si dovolím v jednom místě odporovat, a to tam, kde radíte "logické posuzování správnosti odpovědí". Bohužel v duchu logického uvažování nejsou sestaveny veškeré možné otázky a odpovědi na ně, takže když tímto způsobem budete postupovat v testu, který obsahuje několik takových otázek, může se lehce stát, že test neuděláte i když jste přesvědčen, že je pravda na Vaší straně. To však žádného z komisařů nezajímá a máte prostě smůlu, že jste neodpověděl tak jak se očekávalo.
Dobrý den,
I když to tak asi vypadá, tak taháky si dělat nebudu. Jenom chci vědět, když si ty otázky dělám a mám je bez chyb nebo s málo chybami na tom mdcr.cz, jestli jsou úplně ty samé, jako u závěreček v autoškole. Abych si nedělal testy a pak zjistil, že u zkoušky jsou úplně jiné a z ničeho jiného.
Děkuji Vám za odpovědi a přeji Štastné a Veselé Vánoce!
etesty.mdcr.cz/... jsou to tyto? A víte jistě, že tyto testy jsou úplně shodné s těmi co budu mít u záverečné zkoušky v autoškole? Předem dík NU
Ano jsou ty ty samé, akorát mají trochu jinou grafiku. Vím to na 100% v pondělí jsem dělal řidičák na autobus (úspěšně).
Ty co jsou na levé strané úplně, v sekci cvičná zkouška, tam si dám B. Tady etesty.mdcr.cz/...
Jsou to ty stejné testy co se učíš. Jenom si musíš zkoušet všechny co jsou tam uvedené a ne jenom ty cvičné B. V těch cvičných se hodně otázky opakují.Musíš ty testy projet všechny co jsou na levé straně.
Jasně procvičuji, ale pouze to v té rubrice "Procvič ŘO", která se nachází na levé straně. To ZPZ jak tam je na té levé, tak to neprocvičuji, protože myslím, že to se netýká řidičáku B. Nebo ano?
musím přiznat, že cyril má v té "logice " pravdu...
i nám se stávalo, že jsme dost často při pravidelných "referentských" zkouškách přišli na tu nelogiku v otázce, komentáře typu: takto debilně postavená nebo nejasná, nelogická otázka... byly dost časté. Já jsem na to zapomněl... omlouvám se.
Ale nic to nemění na tom, že je dobré tomu rozumět. Když si doma udělám párkrát testy, při vyhodnocování přijdu na to, kde dělám "chyby", i když logika říká něco jiného, a to jsou právě ty otázky a odpovědi, na které poukázal kolega cyril... dobře, že poukázal, aspoň má tazatel možnost se na ně připravit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.