Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vysvětlí mi někdo jak se odpočítává mítné? Vím že nákladní vozidla teď nevím od kolika tun mají nějakou krabičku a při přejezdu bránou se to nějak odpočítává, jak to funguje? Musí se to někde nabít? A jak to přes tu bráno samo může odečíst? Co kdyby neměl někdo zaplaceno? Vždyť by o tom nikdo nevěděl přece ne? děkuji za vysvětlení
Co by se však stalo kdyby dotyčný neměl tu elektronickou jendotku a projel bránou? Vždyť by ten systém nerozpoznal jestli to byl osobní vůz nebo nákladní ne?
Na bráně jsou kamery Mýtný systém pozná, i když krabička není nabitá pak vás zastaví celníci a zaplatíte pokutu.
To jsem si všimnul že jsou tam kamery ale nezdá se mi že by někdo sledoval každou komunikaci na které jsou brány? Ty brány bývají okolo 1km od sebe ne?
A co sjou to tedy za brány které jsou na pozemních komunikacích neoznačených dálnicemi, co jsem si všimnul tak 1km od sebe?
Nevím, co myslíš, kde to je? Mohou to být třeba kamerové systémy pro kontrolu provozu, webkamery pro přenos stavu provozu na net, třeba příprava na průběžný měřící radarový systém...
až Ti bude 15. třeba si budeš dělat papíry na malou motorku a v autoškole se dozvíš jak se značí silnice I. třídy
předběžně vsechny-autoskoly.cz/...
seznam rsd.cz/...
Mýtné se odečítá z kreditu palubní jednotky vozidla , obdobným způsobem jako kredit z mobilního telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.