Nejste přihlášen/a.
ahoj
Cestou z práce jsme na náledí udělali "hodiny" spadli ze svahu a zůstali na střeše...Nikomu se krom pár modřin nic nestalo,zachránil nás pád do měkkého sněhu a asi i velmi pomalá jízda cca 40km/h.Žádné jiné vozidlo tam nebylo.
Jelikož nemám v tomto "oboru" vůbec žádnou zkušenost,můj dotaz zní: Z normálního povinného ručení to nejde popkrýt,že?Havarijko nemáme.Jo škoda je : přední sklo a promáčknnutá střecha.
PS:Já vím,jsme rádi,že jsme živí.
lm, blahopřeji Vám, že se v převánočním čase nestalo nic horšího. Jak jste se již zmínil(a) škodu si budete muset uhardit ze svého, nikoliv z pojištění jiného.
Na náledí a 40km/hod, tak rychle jste jeli?
No jo no.Řídil manžel,kerý pro mne jel do práce (já nejezdím).Říkám mu :jed pomalu,klouže to.Bum a už to bylo...
Byl to hnusnej zážitek převrátit se na bok,pak nastřechu aještě chvíli po ní jet..
ale jsme živí a to je asi hlavní.Vyčítat si,že jsem se měla na přesčas vykašlat je ted nesmysl.I já peji všem pohodové vánoce,pokud možno bez výše uvedených "zážitků".pa pa Lenka
doplněno 21.12.10 13:36:přeji
Dobrý den, z "normálního povinného ručení" to opravdu pokrýt nejde. Podstata povinného ručení je taková, že se použije v případě,když VY uděláte škodu na autě někomu jinému. Nebo naopak - vám by bylo placeno, kdyby vám někdo na autě při bouračce udělal škodu a byla by to jeho vina. Ve vašem případě to vidím na zaplacení z vašich vlastních kapes. Buďte rádi, že jste naživu, mohli jste to odnést i vy, nejenom auto. Je to asi před Vánoci slabá útěcha ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.