Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se zeptat,co se stane,kdyz se zpozdim s platbou povinneho ruceni o pul roku?budou nejake penale?
Určitě se informujte přímo na pojišťovně, půl roku je hodně dlouhá doba a smlouva mohla zaniknout, potom počítejte že po vás pár tisíc bude ČKP chtít.
Na druhou stranu se nemuselo stát vůbec nic. Já mám pojištění u ČPP a ti mi kdysi poslali po nezaplacení upomínku a cena byla o pár desetikorun vyšší.
nic. půl roku je 365:2, výsledek x 50, to je sankční polatek, plus 7.500,- Kč náklady pro ČKP...součet je Váš prodělek za zpoždění...a to se vyplatí!
takle to vůbec není , smlouva jí bude běžet a ukončí se po půl roce ( ten půl rok bude muset stejně doplatit ) . Jen je problém si to ohlídat , protože některé pojištovny vám nedají vůbec vědět .
Vzal ych kupní smlouvu zašel na pojištovnu , POV zrušil z důvodu prodeje a založil nové POV ,protože si to kupec rozmyslel . Rychlé a bezpečné
Tak jak psal Artík-kupní smlouvu a s tou odhlásit PR a vzápětí sjednat u druhé,další varianta je na dát RZ do pepozitu ,zrušit PR a po zrušení sjednat nové u jiného,ústavu a vyzvednot značky z depozitu! Nebo se obrátit na druhou co Vám bude vyhovovat zda si navzájem vyřídí přechod (některé to doělají!) ale poté si hlídat data aby Vám nevzniklo období kdy nebylo PR sjednáno!
praveze my jsme chteli vypoved smlouvu,jenze to se musi minimalne 6 tydnu pred vyprsenim,coz jsme nestihli a na pojistovne tchyni poradili tohle,at pul roku nezaplati a pak ji dojde upominka,zaplati za toho pul roku ,oni ji vypovi smloouvu a vse je vyresene!jenze ja tomu praveze neverim,ze se to obejde bez nejakych postihu,proto se ptam na rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.