Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpětné zrcátko - jak ho odpojit

Od: kina* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám takový problém,někdo mi ukopl zpětné zrdcátko u spolujezdce a nevím jak ho mám odpojit od motůrku.Mám renault megan grandtur a nějaký dobrák mi ukopl zpětné pravé zrdcátko.Bohužel mi jde dobře naaranžovat,jako že se nic nestalo,jen ho musím přilepit isolepou,ale vrčí v něm stále motorek.Nevěděl jsem jak ho rychle vypnout,tak jsem vyndal pojistku,ale to mi zhasla celá palubka.Tak jsem se jal rozebrat zrdcátko,že vypojím konektor a bude klid,ale ouha konektory jsem vypojil a zrdcátko stále vrčí,nevíte jak ho odstavit,aby jsem mohl dát zpět pojistku,čímž mi bude svítit palubka,ale motůrek nebude vrčet?Děkuji za radu.Ještě něco,mám zrdcátko rozebrané a tak by mě zajímalo,jestli se to dá vůbec odpojit v zrdcátku,nebo musím někde jinde.Děkuji za rady

doplněno 20.12.10 15:32:

Zkusím vše a uvidím.Děkuji všem,kromě těch,kteří jsou ubozí a dělají se za mě ještě srandu!Samotní neví jak na to a dělají si srandu z druhých,ale oni boží mlýny melou nebojte. :))

doplněno 23.12.10 08:57:

Tak se mi nakonec podařilo zrdcátko rezebrat a odpojit veškeré kontakty (a že jich tam je,asi 4).

Děkuji všem za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Konektory elektrických zrcátek ,zpravidla bývají pod polustrunem dveří. Nevím jakou máte výbavu vozu, ale někdy bývají motroky v zrcátku dva. Tak je možné , že jste odpojil jen jeden a druhý stále vrčí.

kina*
hodnocení

Ano morůrky tam byly dva,ale konektory jsem odpojil.

ar*

Nemáte ještě elktrické sklápění zrcátek? ,nebo jste neodpojil všechno. Vě většině případů jsou konektory v zrcátku jen na vyhřívání, ostatní konektory jsou pod tím polustunkem a pak vedou přímo do motorků.

doplněno 20.12.10 15:07:

Pak máte ještě jednu možnost, odpojit konektor na panelu ovládání zrcátek (na dveřích u řidiče)

cyril*

Potom se jedná o perpetum mobile nebo tam vrčí někdo jiný. *smich*

capone

Nejlepší bude zkusit ukopnout i levé, zda bude vrčet také.Potom bych rozpáral dveře, podíval se dál po kabelech a vypínačích.Pokud rozbijete krumpáčem akumulátor, vrčení dozajista po chvíli ustane.

výtka
Upozornění od sys hejkal 20. 12. 2010 15:13:51
při výměně karoserie byly rady toho, kdo psal z toho samého počítače jako teď capone, dost rozumné a užitečné...bohužel, tato "rada" tazateli nepomůže a není v souladu s Pravidlem poradny Z 1...

buss
hodnocení

2x

A kde je ovládání zrdcátka? Na dveřích? tak odpojte tam. Nebo může být konektor i přímo na motoru.

nu*
hodnocení

0x

možná jste odpojil jen dva konektory které slouží k elektrickému vyhřívání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]