Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový problém,někdo mi ukopl zpětné zrdcátko u spolujezdce a nevím jak ho mám odpojit od motůrku.Mám renault megan grandtur a nějaký dobrák mi ukopl zpětné pravé zrdcátko.Bohužel mi jde dobře naaranžovat,jako že se nic nestalo,jen ho musím přilepit isolepou,ale vrčí v něm stále motorek.Nevěděl jsem jak ho rychle vypnout,tak jsem vyndal pojistku,ale to mi zhasla celá palubka.Tak jsem se jal rozebrat zrdcátko,že vypojím konektor a bude klid,ale ouha konektory jsem vypojil a zrdcátko stále vrčí,nevíte jak ho odstavit,aby jsem mohl dát zpět pojistku,čímž mi bude svítit palubka,ale motůrek nebude vrčet?Děkuji za radu.Ještě něco,mám zrdcátko rozebrané a tak by mě zajímalo,jestli se to dá vůbec odpojit v zrdcátku,nebo musím někde jinde.Děkuji za rady
doplněno 20.12.10 15:32:Zkusím vše a uvidím.Děkuji všem,kromě těch,kteří jsou ubozí a dělají se za mě ještě srandu!Samotní neví jak na to a dělají si srandu z druhých,ale oni boží mlýny melou nebojte.
)
Tak se mi nakonec podařilo zrdcátko rezebrat a odpojit veškeré kontakty (a že jich tam je,asi 4).
Děkuji všem za radu.
2x
Konektory elektrických zrcátek ,zpravidla bývají pod polustrunem dveří. Nevím jakou máte výbavu vozu, ale někdy bývají motroky v zrcátku dva. Tak je možné , že jste odpojil jen jeden a druhý stále vrčí.
Nemáte ještě elktrické sklápění zrcátek? ,nebo jste neodpojil všechno. Vě většině případů jsou konektory v zrcátku jen na vyhřívání, ostatní konektory jsou pod tím polustunkem a pak vedou přímo do motorků.
doplněno 20.12.10 15:07:Pak máte ještě jednu možnost, odpojit konektor na panelu ovládání zrcátek (na dveřích u řidiče)
Nejlepší bude zkusit ukopnout i levé, zda bude vrčet také.Potom bych rozpáral dveře, podíval se dál po kabelech a vypínačích.Pokud rozbijete krumpáčem akumulátor, vrčení dozajista po chvíli ustane.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.