Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit nůžky do autolékárničky

Od: nikii* odpovědí: 8 změna:

Kde jste koupili nůžky do autolékárničky? A kolik stojí?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Koupil jsem zároveň s povinnou lékárničkou! Cena od 220 do 300 Kč.

Jak říká barbakan *palec* četl jsem že doplňování lékárničky vyjde dráž jak nákup nové *cteni*.

doplněno 18.12.10 13:15:

Koupil jsem před měsícem v Hornbachu za 220 ,-

nostradamus
hodnocení

0x

Asi by to bylo nejlepší v obchodě.Pokud můčete pracovat s internetem,což jak je vidět můžete, dopuručuji zadat do vyhledávače slovo nůžky do autolékárničky.To vše prostřednictvím počítače, takového toho co jste s tím právě manipuloval(la).

ar*
hodnocení

0x

Tak zatím jsem nejlevněji viděl (a koupil) "náplň"do autolékarny. Je to autolékarna bez krycího obalu, stála 120Kč. Podobné se prodávají na Aukru a i s poštovným přijdou na nějakých 190kaček.

doplněno 18.12.10 13:30:

aukro.cz/...

hodnocení

0x

todoplnění měli v lékárnách, ale stojí to více než nová celá sada. Jak logické že .

nikii*
hodnocení

Takže ty nůžky se dají koupit jako součást nové autolékárničky, tzn. že jsou již v ní?

barbakan*

Ano,samozřejmě,ale dej si pozor,ať nekoupíš starší verzi lékárničky,tzn. bez nůžek! Někteří prodejci jsou prevíti.

hodnocení

0x

domnívám se, že nové núžky Vás přijdou dráže. Novou lékarnu s poslední novela 216/2010 měnila velikost nůžek. Asi se to mnohým zdá úsměvné, ale dříve bylo ...délka 15cm, ale teď je více jak 14cm!

Samozřejmě v nové lékarně jsou již nůžky a nejlevnější lékarna za 170 Kč i s daní, (u mě) někdy za 150, 100Kč a i za 1Kč, když...

mám pravdu sousede?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]