Nejste přihlášen/a.
osobně bych doporučil BMW E30 325 -prostě 6válec,kdysi jsme s tím taky blbli-dnes nechá se sehnat za pár kaček a když člověk něco "nevychytá",tak už to finančně moc nebolí...
jojojo stojí mně v garáži,jsem druhý majitel a mám k němu nějaký vzláštní vztah-je téměř neprodejný neboť Eko daň je 10000Kč tak si říkám že třeba můj syn bude mít jednou veterána z roku 1985 ale na drift snad bezkokurenční auto
klasika Bafík je Bafík,udělal jsem si loni radost s E36 325TDS s motorem(nejen) v opravdu super stavu-sice oproti benzínu mu trošku trvá než se "prohřeje",navíc malinko nevýhoda řadových 6válců,že to není rovnoměrné-no ale potom to je rachot-a kór tady u nás na horách,občas si prostě pěkně zablbnu(bez ohledu na věk jsme prostě pořád duší klukama a něco na tom je...) Takže pokud je v cajku,vypadá zachovale,neprodávat nebude to asi sice nikdy raritka jako třeba R.Safrane Biturbo(těch vyrobili jen 777 kusů)a cena rok od roku strmě stoupá(už teď nejlevněji 15tisíc Éček),ale i tak..
Přesně jak píšeš-je téměř netknutý-poctivých 218000KM po ženské-nedávno jsem četl že se docela dostávaj také do kurzu a jednou budou v cenně VW CORADO VR6 a Mercedes 190 s motorem Cosworth(to jsem ani nevěděl že se dělal)ahoooooj
Dodousek , ale to je móóc pěknej dědoušek. Toho by byla škoda se zbavovat. Jen škoda , že ta fotka je o 90 stupňů pootočená, až mě bolí za krkem jak jsem se kochal.
Jéééé ar@ to mně mrzí,doufám žes nelezl i z pravé strany tam ses mohl popíchat od ostružin...já jinou nenašel ani snad nemám-jen mně trošku hryže svědomí jak ho uskladnit?asi se shodnem že je horší když auto stojí než když jezdí.Mám ho v garáži ale...nevím.Mám jiné a ještě jedno služební-no tak babo raď_ahooooj
dopuručuju bmw e36 od 2,3 nahoru spíš 2,5 nebo 2,8, platí se tam za přepis 3000 a daj se sehnat za neco okolo triceti tisic
jen malý technický detail u E36 je trošku blbost napsat:"...od 2,3 nahoru spíš 2,5 nebo 2,8..." označení 323 byl motor o objemu 2.5i,stejně jako u 325(u 328 už to byl 2.8 )-kdybys napsal 6ti válce-tak od 2.0i nahoru... To jen tak naokraj-pravověrní "Baworisté" by tě asi víš co...
pro vikinga...
Jeste Omega v 3.0V6 a nejlip v automatu (mely samosvorny diferencial v zakladu), da se sehnat za babku a neni to vubec spatne auto. Jen je potiz najit nejakou ve slusnem stavu.
Omegy ˇAčkové i Béčkové byly se zadkem,i proto tam Opel dával 2.5Td od Bafíka,než tam narvali své slavné DTíčko...
Doporucil bych ti bmw e30, konkretne 325i. Je to docela hravy auto a da se sehnat za malo, pricemz jako bonus dily nestojej temer nic- uvedu priklad, nedavno jsem koupil motor M20B25, coz je agregat z 325i, za 1000. Blatnik sezenes za 500, dvere mozna este za min...vsude se na to vali mraky dilu.
Co je trochu minusem tohohle auta je bezpecnost- jelikoz se asi budes ucit od zakladu, mohlo by se ti stat, ze to nekam poslel i ve vyssi rychlosti nez je 40 a to uz by pro tebe mohlo byt smrtelne- trica ma bohuzel lehce papirovou kastli vzhledem k jejim jizdnim vykonum.
Jelikoz ti predpokladam nepujde o vybavu, ale o to, aby byl ten konkretni kus driftuschopny, bude se cena pohybovat mezi 5 až 20 tis, dle stavu. Jediná další věc, co se k driftování hodí, je samosvor, kterej se v případě absence dá sehnat od 4 do 8 tisíc. Pak samozrejme pocitej s tim, ze sem tam neco na podvozku povoli, ale to se taky da resit za malo penez.
Jestli chces, koukni na nize vypsanou adresu, je to bmw forum, jehoz soucasti je i inzerce, kde se obcas neco fajn za prijemne penize objevi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.