Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profesní průkaz - přerušení na rok

Od: bobes84 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v roce 2008 jsem získal profesní průkaz, jezdil jsem cca 1. rok a pak jsem skončil a šel pracovat do rodinné firmy. V roce 2009 jsem už tím pádem neabsolvoval každoroční školení řidičů. Je to nějaký velký problém, chtěl bych začít znovu jezdit a 28.12. 2010 jdu na školení řidičů za rok 2010. Je problém, že mi chybí ten jeden rok i když jsem nepracoval jako řidič. Předem Vám děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkněte se sem- techportal.cz/...

jihlavak

Teď na školení ti dají razítko, že jsi absolvoval školení. Objednej se hned na další školení třeba v lednu, to je jedno. Potom v tom samém roce (2011) půjdeš ještě jednou. Abys měl 3 razítka o absolvování školení. Důležité je, aby jsi v roce 2013 měl 5 razítek, jinak ti nevymění profesní průkaz. Jinak se podívej v profesáku kdy ti byl vydán. Do toho datumu musíš mít každý rok školení, pokud budeš vykonávat práci řidiče.
Viz. mdcr.cz/...
bobes84
hodnocení

Super, děkuji za radu.

bobes84
16.12.10 16:51
hodnocení

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]