Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjmutí baterie z auta

Od: internet707 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , chtěl bych poradit jak vytáhnout baterii z auta Peugeot 207. Kabely jsem odpojil,ale nikde jsem nenašel povolovací šroub,kterým je upevněna baterie. Nepište mi rady typu,že se mám obrátit na autorizovaný servis to vím taky. Děkuji Jarda.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

4x

Na delší straně baterie, na její "patě" držák, tuším matka M8 klíč 13 i když lepší je použít ráčnu s prodloužením.

internet707
hodnocení

Ráčnu a prodlužovák mám, děkuji za radu.

janmega*

A taky se napřed podívat kde to drží a vzít si brýle, nebo baterku a teprve potom se dotazovat. Kdo má něco v hlavě a snaží se myslet, tak na to přijde. Pro zbytek jsou servisy.

internet707
hodnocení

Děkuji,zajdu si k doktorovi.

vladaj

Á, pan "Dokonalý" promluvil...Vážený, berte to tak, že každý není tak dokonalý, jako vy!

buss

Dyť říká, že nikde nenašel.

stirecek*
hodnocení

0x

Hlavně baterii neklopit, ten bordel co se usazuje na spodu se může dostat mezi desky a vyzkratovat článek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]