Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v ruce mám 40-45 tisic a chtel bych si koupit auto. Moje alternativi jsou následujicí: Fiat Bravo ( po 1999, motor 1.2 nebo 1.6 ) další můj favorit je VW Golf ( 1,6 benzin nebo 1,9 TDI ) případně Renault Megane coupe ( 1,6 ). Vím, že nejlepší by byla Felicie, ve vsech pripadech, ale me se ty auta nelibi. Obzvlaste se mi libi Fiat Bravo ( 1,6 16v, 76kw ) a taktéž VW Golf 1,9 TDI. Ohledně toho TDI, můj denní nájezd bude dělat 10km. Zjišťoval jsem si, jak je diesel na krátke vzdálenosti nevhodný. Kámoš mi ale říkal, že když ho natočím 5 minut před startem, takže není problém. Obracím se tedy na vás, po čem byste z mého pohledu šáhli. Děkuji moc.
Natáčet auto 5 min před odjezdem je nesmyslné a hlavně pro auto ještě horší. Ohledně Bravo , ty 1.6 Jsou povedené motory a není jim co vytknout. škoda jen že Bravo je 3 dvéř a Brava má ošklivý zadek, ikdyž někomu se líbí. Nejlépe z Fiatů této řady vychází Marea , která nejlepší podvozek a tím i jízdní vlastnosti. Hlavně nebrat motor 1.4 12V
Ano ano, proto také píšu, že chci po 1999 protože přišel facelift a hlavně nové vstřikování místo Bosch, takže spotřeba rapidně klesla. 1,4 12v jsem si zjistil, že je špatná, přikláněl bych se k 1,6 ale combika nechci, je to přeci jen mé první auto, tak bych chtěl něco menšího. Kámoš má Vento, 1,9 TDI a nemůže si vynachválit, ale jak říkám, na tu moji krátkou vzdálenost, bude lepší ten benzín, nejspíše.
Je vidět , že jsi si otom věci už zjišťoval a máš celkem jasno, Na ty krátké trasy je opravdu lepší benzín, Jít do Feldy je nesmysl páč sehnat nějakou nshnilou je téměř nemožné, ten kdo ji má , tak ji neprodává a k mání jsou vetšinou nafintěné "mrazky" navíc svezení ve Felicii a Bravě je o něčem jiném. Pro tebe je výhoda u Bravo ta , že né každý chce tří dvéř a tím jde i cena dolu. Tak přeji šťasnou ruku.
Z vašeho pohledu berte felicii, o ničem jiném nemá smysl uvažovat, tedy pokud chcete jezdit a ne mít auto na parádu. O třídu vyšší kategorie už bude podstatně víc jetá, starší a nákladnější. Možná ještě nějaká fiesta, ford má celkem levný servis.
Akorát mi nejde do hlavy, jak se natočí auto pět minut před STARTEM
Nevim no, Yaris 1,3 VVTi se do 50 tisic nevejde, pokud ano, pošlete mi prosím nějaký příklad. Děkuji.
Ať koupí co koupí, servis bude potřebovat každé auto v této cenové relaci bez debat. Právě proto jsem doporučoval feldu nebo forda, pro studenta do začátku dostačující a kdykoliv se dá vyměnit. Synovec od sousedky si pořídil oktávku za pade, domů dojel na odtahu, za spojku vyvalili dvacku a dodnes auto blokuje parkoviště, páč na další servis nemá a auto stále nejede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.