Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s píchlým kolem

Od: kalupinda odpovědí: 9 změna:

Mám pýchlé kolo,comám dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

No nejlepší bude návštěva pneuservisu. Pokud je na autě, dát rezervu.

hodnocení

1x

Se snad aplikuje dovnitř pneu ne? *hej*

hodnocení

0x

*zed*...uffff, dobre. Pokud je na aute, tak zvednout a dat rezervu, potazmo sundat a dovezt do pneuservisu. Lepici sada vydrzi tak akorat na dojeti tamtez...

kalupinda
hodnocení

Prý je na to sprej?

jaromir*

*zed*Sprej je ta lepící sada a je to jen na dojetí (jako trvalé opravení je to nic moc, osobně bych takto s tím po dálnici nejel)

kalupinda
hodnocení

Já po dálnici nejedu,já jedu do Kostelce.Už sem to posprejovala,anějak to nepomáhá.

stirecek*
14.12.10 19:56
hodnocení

0x

*uf**uf**uf**ee*

jaromir*

Obrazně řečeno s tou dálnicí... , pokud máte rezervu, tak co řešíte? (pichle kolo dejte do kufru a pak ho co nejpřihodněji dejte do servisu odborně zalepit, nebo kupte nove) Co Vás v tý autoškole učily (řidičák jste dostala přes prsa?). Co se týče toho spreje, musíte to stříknout dovnitř přes ventilek a ne z venčí (bože - píšete totiž posprejovala). To tam na tom není návod? (myslím,že je to na tom spreji dokonce názorně vyobrazené jako komix nebo fotka)*uf**zed*

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Co dělat s pýchlím kolem to netuším,ale píchlé kolo,tedy píchlá pneumatika se dá opravit a to nejlépe v autoservisu.Ale nejprve je nutné kolo vyměnit,to proto,aby nedošlo ke zničení pneumatiky,kdyby jste na ní chtěla pokračovat v jízdě.Pokud výměnu kola sama nezvládáte ale jste jen trochu atraktivní blondýna,neměl by to být pro Vás až tak velký problém.Gentlemani ještě nevymřeli,ale v tomto mrazivém počasí jich je málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]