Nejste přihlášen/a.
Nevíte o nějaké stránce kde seženu levné letní pneu, kde mají třeba teď přes zimu výprodej?Udělal bych si nákup na jaro
předpokládám,že sháňka je po nových pneu-osobně bych postupoval asi takto:ad1 výběr pneu,značka model(rozměr)-ať už z doslechu,všelijakých srovnávacích testů apod. ad2 zadal vybrané pneu(okruh co bych asi chtěl) třeba na heureku,případně jiný server porovnání cen...ad3 omrknul přímo již v nabídnutých shopech (s nejnižší cenou)konkrétní obch.podmínky,záruka,balné poštovné atd...V případě jetých bych omrkl aukro a z annonce "velkobazary" kol a pneu-to již osobně dle místa bydliště...
Doctor:
Moc díky za radu, už jsem si tam objednal Mischelinky Vyjde mě to o 1000kč než u tisíckrát vychvalovaného nejlevnějšíhopneu.cz... A to ikdyž vezmu v potaz poštovné, které si budu platit a nejpneu ho dává zdarma
Jen vás nemůžu ohodnotit "dobrou odpovědí", nevím proč, dalšího uživatele to jde Ještě jednou díky
Také uvažuji o tom, koupit letní pneu už teď - ale porad´te: dívala jsem se na srovnávací testy, kde ovšem netestovali právě mé rozměry 195/5065 R15 - můžu se řídit i výsledky jiných rozměrů, našla jsem např. 185/65 R15? Díky.
ano-obrazně řečeno je to podobné jako s velikostí bot-otestují velikoct č.39,což neznamená že velikost č.42 je na tom jinak...Pokud se vyrábí i rozměr,který potřebujete-což ale asi v tomto případě není problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.