Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní pneu - kde sehnat teď v zimě levně?

Od: michalll* odpovědí: 7 změna:

Nevíte o nějaké stránce kde seženu levné letní pneu, kde mají třeba teď přes zimu výprodej?Udělal bych si nákup na jaro :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

předpokládám,že sháňka je po nových pneu-osobně bych postupoval asi takto:ad1 výběr pneu,značka model(rozměr)-ať už z doslechu,všelijakých srovnávacích testů apod. ad2 zadal vybrané pneu(okruh co bych asi chtěl) třeba na heureku,případně jiný server porovnání cen...ad3 omrknul přímo již v nabídnutých shopech (s nejnižší cenou)konkrétní obch.podmínky,záruka,balné poštovné atd...V případě jetých bych omrkl aukro a z annonce "velkobazary" kol a pneu-to již osobně dle místa bydliště...

doctor
hodnocení

0x

To je velice rozumné :) zkus se kouknout na pneu pešíček, beru od nich už dlouho a max. spokojenost. Pokud budeš kupovat jinde dej si pozor na rok výroby pneu, neměla by být starší než z r. 2010...

michalll*
hodnocení

Doctor:

Moc díky za radu, už jsem si tam objednal Mischelinky :) Vyjde mě to o 1000kč než u tisíckrát vychvalovaného nejlevnějšíhopneu.cz... A to ikdyž vezmu v potaz poštovné, které si budu platit a nejpneu ho dává zdarma :)

Jen vás nemůžu ohodnotit "dobrou odpovědí", nevím proč, dalšího uživatele to jde :) Ještě jednou díky :)

hodnocení

0x

Také uvažuji o tom, koupit letní pneu už teď - ale porad´te: dívala jsem se na srovnávací testy, kde ovšem netestovali právě mé rozměry 195/5065 R15 - můžu se řídit i výsledky jiných rozměrů, našla jsem např. 185/65 R15? Díky.

erikch*

ano-obrazně řečeno je to podobné jako s velikostí bot-otestují velikoct č.39,což neznamená že velikost č.42 je na tom jinak...Pokud se vyrábí i rozměr,který potřebujete-což ale asi v tomto případě není problém...

ar*

Mindo, s nákupem počkejte až do jara, pak bývají právě akční slevy na pneu. Taky jsem se kdysi domníval, že v zimě jsou nejlevnější, než mě z tohoto omylu vyvedl kamarád, který má pneuservis. Takže nakupuji březen -duben.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]