Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za motor

Od: petr11* odpovědí: 12 změna:

Potřeboval bych zjistit zda někdo neví co je to za motor. Motor je na fréze a měl by mít i startér. Řekl bych , že je to z nějaké staré motorky, ale nevím z jaké.

Díky za radu

Co je to za motor

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr11*
12.12.10 14:15
hodnocení

1

Co je to za motor #2

petr11*
12.12.10 14:16
hodnocení

2

Co je to za motor #3

ar*
hodnocení

0x

Já bych řekl že jde o Manet. Vyráběly se v Považské Bystrici

buss
hodnocení

0x

Řekl bych skůtr, byl Manet či Tatran ze Slovenska. Ty měly startéry. Mnoo montgomerák, ale to mělo motor Jawa. Dyť tam někde musí být vyraženy nějaké znaky. Projel bych int, veterány. Zadal inzerát, pokud je na to něco třeba.

Já pohledal papas.ic.cz/...

ar*

Buss, Tatran byl jen typ Manetu, to nejsou dva výrobci.

buss
byl Manet či Tatran ze Slovenska
nic víc nic míň
.
ar*

Asi jako Jawa či Pionýr . Jen sjem upřesňoval , nic víc, nic míň

hodnocení

0x

v originále to vypadalo asi takto...

doplněno 12.12.10 15:57:

já měl čízu 175 skůtr

doplněno 12.12.10 16:24:

tu fotku jsem stáhl z webu

Co je to za motor #4
ar*

Hejkálku , ty jsi něco stratil :D ,aby nebolela sedínka

cyril*

Proč by bolela?¨Je to nový typ motorové koloběžky! *smich*

hodnocení

0x

Jawa Manet měl karoserii s oblejšími tvary a startovaní star. pákou a Tatran karoserii s ostřejšími tvary, motor s větším obsahem a zřejmě jen dynamostarter, protože na intru jsme kamaráda museli roztláčet

janmega*
hodnocení

0x

Ten motor je skůtr Manet S 100, výrobce : Povážské strojírny. Obsah 100 ccm, vyráběno asi 1958 - 1965.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]