Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Jen pro upresneni..chtel bych si poridit ctyrkolku,ale vlastnim ridicske opravneni pouze skupiny B,tudiz mohu ridit moto o obsahu do 50ccm a max.konstr.rychlosti 45/h...jak je to u ctyrkolek,je to stejne nebo se to bere jinak?nekde tvrdi to,jinde ono...
nasel jsem toto: quad.cz/...
a podle tohoto by to znamenalo,ze si muzu poridit pouze ctyrkolku o obashu do 50ccm...jak to teda je?dekuji vsem za info.
NO, já bych čtyřkolku nepovažoval za motorku nebo sajtkaru. Použijte TUPY rozum, když nepoužijete logiku. Automobil není v zákoně popsán jako sedan nebo cabriolet. Automobil dokonce není vůbec v zákoně ( silničním ) popsán, ale je uváděl POUZE jako vozidlo dvoustopé. Motocikl je jednostopé. A světe div se, čtyřkolka je CO? Vozidlo dvoustopé. Tečka. Váš odkaz, který začíná slovy, že je určen pro jak kopíruji
zejména hloupým policajtům a tupým úředníkům magistrátů, protože ti chytří už vše, co se zde píše vědí...
dle mě je článek sice správný ale úvodní slova pohrdavá a arogantní. Takže reaguji na vás stejně. Moje odpověď je mířená přesně vám, hloupému a tupému tazateli, který je tak tupý, že si článek neumí sám přečíst a musí se na správnost optat ještě jinde na netu.
cozpak o to,precteni by nebyl takovy problem,horsi je to to pochopit,protoze vsude se tvrdi neco jineho... :D
Ale abychom se nebavili teoreticky : Na TP musí být uvedena kategorie výrobku. Tedy zda se jedná o čtyřkolku v kategorii M nebo L, dále je potřeba řešit jakou má konstrukční rychlost. Pokud je do 45 kmh nemusíte to řešit vůbec. Pokud je vaše čtyřkolka ovčem vyrobena jako skupina "motorky" tak se k tomuto hybridu musíte stavět jako k motorce.
Máte pravdu, že je to fakt různé, takže vycházejte z technického průkazu.
doplněno 10.12.10 23:38:
takže jsem to dohledal, a je to jak jsem psal. Skupina "B"
kopíruji text ze zákona a poučení
Jaký řidičák potřebuji na čtyřkolku?
Odpověď:
Pokud je čtyřkolka homologována jako L7e, upravuje to zákon č.411/2005 sb., konkrétně - § 81 - Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění:
(odst.4) Řidičské oprávnění skupiny B opravňuje k řízení:
a) motorových vozidel, s výjimkou vozidel uvedených v odstavcích 2, 3 a 15 a motocyklu o výkonu nad 25 kW nebo s poměrem výkon/hmotnost přesahujícím 0,16 kW/kg nebo motocyklu s postranním vozíkem a s poměrem výkonu/hmotnost přesahujícím 0,16 kW/kg, jejichž maximální přípustná hmotnost nepřevyšuje 3 500 kg a s nejvýše 8 místy k sezení, kromě místa řidiče; k tomuto motorovému vozidlu smí být připojeno přípojné vozidlo o maximální přípustné hmotnosti nepřevyšující 750 kg,
b) traktorů a pracovních strojů samojízdných, jejichž maximální přípustná hmotnost nepřevyšuje 3 500 kg,
c) jízdních souprav složených z motorového vozidla podle písmene a) nebo b) a přípojného vozidla, pokud maximální přípustná hmotnost soupravy nepřevyšuje 3 500 kg a maximální přípustná hmotnost přípojného vozidla nepřevyšuje pohotovostní hmotnost motorového vozidla.
(odst.5) Řidičské oprávnění podskupiny B1 opravňuje k řízení motorových tříkolových a čtyřkolových vozidel uvedených v odstavci (4), jejichž maximální konstrukční rychlost převyšuje 45 km.h-1 nebo jsou poháněná spalovacím motorem o objemu válců převyšujícím 50 cm3 nebo jsou poháněná jakýmkoli jiným zařízením srovnatelného výkonu. Pohotovostní hmotnost těchto vozidel nesmí být vyšší než 550 kg; do pohotovostní hmotnosti vozidla elektricky poháněného se nezapočítává hmotnost akumulátorů.
Tento zákon tedy jasně říká, že pro řízení čtyřkolky, ať máte čtyřkolku v kategorii L nebo R, je třeba řidičské oprávnění skupiny B1. A protože B1 je podskupina skupiny B, lzečtyřkolku řídit i s ŘP skupiny B.
doplněno 10.12.10 23:40:
Tento zákon tedy jasně říká, že pro řízení čtyřkolky, ať máte čtyřkolku v kategorii L nebo R, je třeba řidičské oprávnění skupiny B1. A protože B1 je podskupina skupiny B, lze čtyřkolku řídit i s ŘP skupiny B.
Výborně Fidonete, konečně jste se od zbytečných impertinencí vůči tazateli dostal k rozumné odpovědi, podložené rozumnou citací!
popudil mě ten odkazovaný článek, ale pak mě vyloženě "v dobrém" uchvátil dobrý přístup tazatele. Rozumný chlap Nenechal se strhnout mou výtkou . Má u mě BOD za charakter ... .. .
.B1 nebo B stačí
- doplňuji že vzhledem k tomu že čtyřkolka je v kategorii L, tedy motocykl, nebo také může být v kategorii R, na motocykl je povinná přilba, na čtyřkolkui v kategotii R například na "nosič" nějaké pracovní nástavby přilba být nemusí...
- také existují tzv. kapotované čtyřkolky, je to podle směrnic EU kategorie L6e, v podstatě se jedná o "malá autíčka", tam také přilba není povinná
ja mam zajem spis o sportovni ctyrkolku,nejlepe nejakou cinu,zajima teda,v jake kategorii bych se mel pohybovat...diky
Prostě ti stačí B a když chceš ČÍNU tak si k tomu kup i pořádné nářadí...určitě ho budeš potřebovat
jojo,na cinu nadava kdekdo.ja uz mam nekolik let cinskeho skutra a krom par drobnosti jako novy remen a lepsi variator s nim nemam nejmensi problem,to same mam se svou cinskou minibajkou,taky naprosto bez problemu...zalezi na tom,jak komu to sedne a na jaky kus narazi...nicmenejeste se zeptat,jake tedy jsou kategorie ctyrkolek a v jake kategorii se tedy ja mohu pohybovat?
do 3,5 tuny?
(odst.5) Řidičské oprávnění podskupiny B1 opravňuje k řízení motorových tříkolových a čtyřkolových vozidel uvedených v odstavci (4), jejichž maximální konstrukční rychlost převyšuje 45 km.h-1 nebo jsou poháněná spalovacím motorem o objemu válců převyšujícím 50 cm3 nebo jsou poháněná jakýmkoli jiným zařízením
srovnatelného výkonu. Pohotovostní hmotnost těchto vozidel nesmí být vyšší než 550 kg!
a jsem zas mimo :D chapu ze to muze byt trebas 600vka s technickou rychlosti 250/h (plácám) ale co ty kg...?
Proč by jsi měl být mimo? Jsi snad idiot? Podíváš se do TP, když tam bude v kolonce HMOTNOSTI uvedeno "nejvyšší techicky přípustná hmotnost" více než 3500 kg, je jasné, že kupuješ obrněné vozidlo, a ne čtyřkolku...
Rozhodující je ,aby tam bylo u kolonky kategorie uvedeno první písmeno velké "L"...jako Lokomotiva...zda to bude L3e, L5e enbo L6e není rozhodující...A žádná čtyřkolka není těžší než 3,5 tuny...Pak by totiž spadla do jiné kategorie, asi nákladních vozidel...A nemohla by být zařazena v kategorii motocykl - "L"..."Už to chápeš?
Ta čísla a písmenka za velkým L rozděluijí kategorii na jednotlivé podkategorie, v našem případě kategorii motocykl (L) na podkategorie začínající mopedem a končící těžkou 4-kolkou...
Mám pokračovat, nebo jsi už dostatečně zmatený?
Na závěr ti to zopáknu, s "B" -éčkem můžeš řídit všechny čtyřkolky, stačí? Kdybys chtě odkaz na směrnici EU, kdejsou kategorie a jejich členenípodrobně rozebrány, podrobněji než v naší vyhlášce, ozvi se a napíšu odkazu...nebo najdi stránky EUROLEX a chvilku hledej v točníku 2002...Stačí?
v řádu několika let má být v celé EU zavedena sklupina ŘP označovaná jako A3, ta bude pak speciálně pro 3 a 4-kolky
Vozidlo vypadjící jako 4-kolka může být i zvláštním vozidlem, nejčastěji samojízdným pracovním strojem, pak je v technickém průkazu uvedena v kolonce kategorie vozidla zkratka "Ss", na tento stroj potřebujeze ŘP skupiny "T", tedy na traktor...nepředokládám že si koupíte 4-kolku s pluhem k úklidu sněhu, nebo s vysavačem k úklidu listí v parku atd
nene,mam zajem pouze o sportovni provedeni ctyrkolky...
doplněno 11.12.10 13:14:neco takoveho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.