Nejste přihlášen/a.
Někde jsem četl, že lze svépomocí přenést VIN kod na skla. Poradí někdo?
jen tak mimochodem-nevím o jaké auto se jedná,ale není vůbec technicky problém se leptání "zbavit"-onehdá jsem dovezl auto zvenku a mělo na sklech taky nějaké kódy,od nichž se bohužel ztratila karta-takže jsem je preventivně raději nechal odstranit u sklenáře-asi po 1a1/2 jsem odjížděl a ani na jednom skle po kódech ani památky...Ale tím neříkám neaplikovat,je to na každém jak chce...
Já jsem jen tazateli doporučil jak na to, osobně bych se taky na to vykašlal, protože v nejlepším případě není problém na dražším autě nechat vyměnit skla. (pořád se to vyplatí)...Pokud se jedná o nějaké standartní auto tak bych to neřešil...Jako odstrašení je to možná dobrá věc, ale asi jen pro určitý okruh lidí. V dnešní době pokud auto budou chtít zcizit, tak se tak stane za jakýchkoliv okolností...Jen pro příklad: Soused si koupil OCTAVII II, zabezpečení: ALARM,ZAMYKÁNÍ ZPÁTEČKY,samozřejmě IMOBILIZÉR (standartní výbava) a po 2měsících se nestačil divit,když ráno vylezl ven a auto bylo fuč...A jako vždy nikdo nic neviděl a neslyšel...
Jak bylo řečeno, vše se dá upravit. A co tak někde něco v autě schovat, na co se běžně nepřijde? A když se to ukrade tak ... vím to jen já. A co třeba schovat RFIDa, čip třeba pro psa a nechat si tam zaznamenat nějaká data? FDá se to pak identifikovat i dálkově, když pominu satelitní systímy sledování? Též schovaná PMR, CB? Přemýýšlet...
Ono otázka o co tazateli jde? Jestli o bezpečnost, nebo jen o to aby bylo vidět, že vozidlo je zabezpečené...Může to mít milión důvodů, ale to se bez něj nedozvíme...
Díky všem ua odpovědi. Určitě se dle nich zařídím. Bohužel několikapísmenné zkratky jsou mi cizí, ale jejich význam si zjistím u chytřejších než jsem já. Ještě jednou díky, profa
Pro volvomen: můžeš uvést příklad třeba té tvojí GPS do auta? Jen tak pro zajímavost? A zda je k tomu přístup na PC atd?Jako zjištění polohy vozidla atd? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.