Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neporadí mi někdo, zda-li se dají sehnat tzv. tekuté řetězy, popřípadě kolik stojí?
Dík za info Iva
Ivo, prozraďte mi, prosím, malé tajemství...proč tu otázku dáváte sem na poradte.cz? Když jí zadáte rovnou kamkoliv do vyhledávače, tak Vám vyjede více, jak stovka odpovědí. Nerozumím tomu. Očekáváte zde nějakou speciální odpověď?
Sehnat tekuté řetězy se nechají pomalu u každé druhé benzinky a na mnoha internetových obchodech. Na to stačí strejda google. Pokud chcete použít "řetězy" na obuv tak ano, na pneu vozidel je to absolutně k ničemu, čerství sníh se na pneu spíše lepí a zanáší vzorek, než aby to pomohlo.
ar. Asi neví o čem mluví a ve škole taky často chyběl.
Čerstvý sníh se na to nalepí a krátkodobě to pomůže. Párkrát mě to na horách pomoho, lepší než se montovat s řeťezy.
Já jsem je tedy u benzínek, jak bylo někde napsáno výše nikdy a nikde nesehnala (a že jsem je sháněla od Moravskoslezského kraje, přes Olomoucký, Vysočinu, Střední Čechy až po Čechy Jižní) - koukali na mě jako na trotla, co že to chci...
Nakonec jsem je sehnala v jedné "mototechně" čili prodejně náhr. dílů u nás ve Strakonicích. Jeden sprej stál 110,- Kč, ale ještě jsem jej nepoužila, protože jsem nikam od té doby nemusela autem. Někdo říká, že jsou na draka (slušně řečeno, znám horší výraz), někdo tvrdí, že pomůže. Fakt s tím máte osobně dobrou zkušenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.