Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tekuté řetězy - kolik stojí a kde je koupit?

Od: iva007* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

neporadí mi někdo, zda-li se dají sehnat tzv. tekuté řetězy, popřípadě kolik stojí?

Dík za info Iva

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

Ivo, prozraďte mi, prosím, malé tajemství...proč tu otázku dáváte sem na poradte.cz? Když jí zadáte rovnou kamkoliv do vyhledávače, tak Vám vyjede více, jak stovka odpovědí. Nerozumím tomu. Očekáváte zde nějakou speciální odpověď?

binka*

Tesyku, viz pravidla Poraďte, bod Z4. Asi proto.;)

buss

jednání lidí v této republičce - najděte, zařiďte, vypočítejte, dejte ... některé otázky bych NIKDY nepoložil., styděl bych za ně že to někdo za mne najde, když mám int jako vy.

tesyk*

Tak jsem, binko, čekal odpověď od tázané a né od Vás..., ale i tak Z4 mi to nevysvětlilo.

ar*
hodnocení

0x

Sehnat tekuté řetězy se nechají pomalu u každé druhé benzinky a na mnoha internetových obchodech. Na to stačí strejda google. Pokud chcete použít "řetězy" na obuv tak ano, na pneu vozidel je to absolutně k ničemu, čerství sníh se na pneu spíše lepí a zanáší vzorek, než aby to pomohlo.

janmega*

ar. Asi neví o čem mluví a ve škole taky často chyběl.

Čerstvý sníh se na to nalepí a krátkodobě to pomůže. Párkrát mě to na horách pomoho, lepší než se montovat s řeťezy.

bambule

Já jsem je tedy u benzínek, jak bylo někde napsáno výše nikdy a nikde nesehnala (a že jsem je sháněla od Moravskoslezského kraje, přes Olomoucký, Vysočinu, Střední Čechy až po Čechy Jižní) - koukali na mě jako na trotla, co že to chci... *bzum*

Nakonec jsem je sehnala v jedné "mototechně" čili prodejně náhr. dílů u nás ve Strakonicích. Jeden sprej stál 110,- Kč, ale ještě jsem jej nepoužila, protože jsem nikam od té doby nemusela autem. Někdo říká, že jsou na draka (slušně řečeno, znám horší výraz), někdo tvrdí, že pomůže. Fakt s tím máte osobně dobrou zkušenost?*klik*

miljan*

Varování pro ženy. Nezaměňovat s intimsprayem. *haha*

vzpatlano

Čerství sníh!

volvomen*

Ahoj Ivo tady máte i manuál jak na to...

*ua*

stepz*
hodnocení

0x

osobně bych šel do klasiky :)

fena*

to určitě ale když jedete do kopce a potřebujete vyjet třeba jen 20 metrů a pak vidite že dal je asfalt tak tohle by mohlo být jednodušší a rychlejší

magdon*

Pozor, tekuté řetězy se aplikují na suchá kola. Takže v tomhle případě k ničemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]