Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
koupil jsem auto, a nechce se mi jít na evidenční kontrolu, abych mohl jít auto přihlásit, když za dva měsíce musím jít stejně na TK (jejíž součástí je evidenční kontrola) tak se ptám, jestli a kolik se platí pokuta za pozndí přilášení vozidla... správně to má být do deseti dnů...
koupil jsem auto, a nechce se mi jít na evidenční kontrolu, abych mohl jít auto přihlásit, když za dva měsíce musím jít stejně na TK (jejíž součástí je evidenční kontrola) tak se ptám, jestli a kolik se platí pokuta za pozndí přilášení vozidla... správně to má být do deseti dnů...
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
dexx®
0x
A kuopil jsi ho v bazaru nebo od soukr.osoby?Jestli od osoby domluv se a přepiš datum prodeje,ale i tak z vlastní zkušenosti vím že na to stejně moc nekoukaj ale zase se na to spoléhat to radši ne.
davidhavel*
Od soukormé osoby, ale ta je již mimo Evropu... horší je, že ve velkém TP je datum ohldášení na moji osobu 9. 5. 2008 a já půjdu an příhlášení až tak 15. 8... osobně si také myslím, že se o to nikdo moc zajímat nebude, jen abych ale nebyl překvapený...
kate*
Také jsem vozidlo přihlásila později cca o 1 měsíc. Sice na dopravce remcali, aležádnou pokutu mi nedali.
bety*
0x
Prý je to do deseti dnů povinné a rezerva je tak do třiceti dnů.Pokud s autem do té doby jezdit nebudete,asi bych se nebála.Ale není to prokazatelné,že vám to auto stálo v garáži.Jenže pokud vás zastaví policejní hlídka,tak vás to může stát nemalý peníz a k tomu ještě body.![*ee* *ee*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]