Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam problem s jawou 350/632.Je to fakt divny normalne kdyz jsem slapnul na startovaci paku tak mi nehazely svicky jiskru ale ted uz mi hazi jedna svicka jiskru a ta druha ne ale kdyz to skusim na kladivkach tak hazou obe dve.Uz nevim co stim.Muzete mi nekdo prosim poradit?
možná zaoxidované kontakty kladívka. Možná špatná fajfka. ProhoĎte součástky jako káble indukčky a kondenátory (pokus omyl)hledání závady.Jedna svíčka jde tak vezmu její díly a zkusím na téco nejde, a uvidím. Jak vůbec zkoušíte jiskru na kladívkách . . . .? :-O
to uz jsem vsechno zkousel.Daval jsem i druhou inducku a nic.Jeste skusim jak rikate prododit kondenzatory.A mohlo by to byt treba ze by byl nekde prerusenej drat a skratujeto?Zapnu baterku a klicek a mezi kladivka strcim sroubovak a zahebu s kladivkama.
Šroubovák se tam nestrká a smirek ano? Rada na úrovni domácího všeuměla. Kontakty přerušovače se čistí ocelovým pilníkem.Nemáme-li k tomu určený, lze použít běžný plochý jehlový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.