Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa - nehazi mi jiskru

Od: michal18* odpovědí: 7 změna:

Dobry den mam problem s jawou 350/632.Je to fakt divny normalne kdyz jsem slapnul na startovaci paku tak mi nehazely svicky jiskru ale ted uz mi hazi jedna svicka jiskru a ta druha ne ale kdyz to skusim na kladivkach tak hazou obe dve.Uz nevim co stim.Muzete mi nekdo prosim poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

možná zaoxidované kontakty kladívka. Možná špatná fajfka. ProhoĎte součástky jako káble indukčky a kondenátory (pokus omyl)hledání závady.Jedna svíčka jde tak vezmu její díly a zkusím na téco nejde, a uvidím. Jak vůbec zkoušíte jiskru na kladívkách . . . .? :-O

michal18*
hodnocení

to uz jsem vsechno zkousel.Daval jsem i druhou inducku a nic.Jeste skusim jak rikate prododit kondenzatory.A mohlo by to byt treba ze by byl nekde prerusenej drat a skratujeto?Zapnu baterku a klicek a mezi kladivka strcim sroubovak a zahebu s kladivkama.

mezi kontakty kladívek se šroubovák nestrká *fn*. Očistěte je jemným smirkem.

cyril*

Šroubovák se tam nestrká a smirek ano? Rada na úrovni domácího všeuměla. Kontakty přerušovače se čistí ocelovým pilníkem.Nemáme-li k tomu určený, lze použít běžný plochý jehlový.

michal18*
hodnocení

tak uz to jde bylo to kladivkem ono se dotikalo zapalovani a tak to skratovalo.Ale dekuji za pomoc

kepio*
hodnocení

1x

Nevím sice čím to může být ,ale dám ti jeden odkaz kde si myslím že ti dokáži poradit nemusíš se tam ani nějak složitě přihlašovat a jsou tam opravdu odborníci .Důležité je jen dobře popsat svůj problém
Kepio
Zde je ten odkaz veteranforum.cz/...

michal958*
hodnocení

0x

jak tu pisi hledal bych zavadu v kabelech, ve svíšce nabo na indukční civce a svíčce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]