Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor vynechává

Od: pavlos® odpovědí: 10 změna:

škubání motoru
Odbornící prosím vás poradte.Při jízdě,při zahřátem motoru,dochází k vynechávání motoru,najednou to škubne,jako by tam nešel benzín,po přidání plynu se to rozjede,někdy to zhasne uplně,Jsem z toho uplně na nervy,na vodu v benzínu to nevypadá,nevíte co by to mohlo dělat.Děkuji za odpověď,P306 r.v-97 16/65

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

spatny privod paliva, zacal bych tim ze bych skontroloval svíčky, odtrh na nich, koupil novy palivovy filtr nekdy to muze delat palec v zapalovani a nekdy i tot dela imobilizer pokud ho v aute mate, rodicum u opla to delalo to ze to i pri zahratem motoru cuklo a pak zas v pohode jelo nekdy sel natočit ohral se a pak chcipl nechali si odpojit imobilizer a uz to nedela

hodnocení

dělalo mi to samé před 2 měsící měl jsem to v servisu odpojili imo podivali na svíčky,2 měsíce klid a dnes to začlo dělat zase.palivovy filtr vyměněný spolu s čerpadlem na jaře.tak nevím

doplněno 05.12.10 21:44:

are, prosím nevíš co by to mohlo být

hodnocení

dnes jsem byl v servisu a tam mi řekl,že to muže byt benzínem,že ho mam malo v nádrži měl jsem tam asi 4 litry,že se muže u čerpadla tvořit nějaká voda která se dostává do benzínu.poradil mi at natankuju aspon 20 litru.tak jsem to udělal a projel to a zatím to neškubalo,tak uvidím jestli to bylo tím nebo ne.pokud by někdo věděl víc co by to ještě mohlo dělat tak prosím napište děkuji

discus

Ahoj,mám felicii r.v.96 a problém úplně stejný jako vy,auto při konst.rychlosti začne škubat,když přidám plyn,tak je to trochu lepší.Zkusil jsem vyměnit rozdělovač,kabely,vzduch.filtr,ale je to pořád stejné a je úplně jedno,kolik benzínu v nádrži mám,moc bych byl vděčný za jakoukoliv radu. Díky Jirka.

cyril*

Možnosti jsou v tomto případě asi dvě. Tou první je svěření auta člověku, který se v diagnostice a opravách vyzná - to vyjde na pár korun nebo postupně po částech vyměnit celý motor s příslušenstvím - to vyjde poněkud dráž, ale když motor vyměníte jako celek ušetříte aspoň čas.

zkuste si vypůjčit svíčky a jezděte na jiných. Alespoň týden.

1jara*

Nemusí to být jen svíčky ale i vstřikovače můžou být zakarbonované. Špinavá škrtící klapka nechat vyčistit a seřídit. Kupte čistič vstřiku.

Čistič vstřiků be/...

prskac1*

Jo, už vidím každéhio jak si vytahuje z auta svíčky, aby na nich někdo mohl jezdit. To doufám nebylo myšleno jak je to napsáno...! Ty by jsi mi půjčil svíčky ze svého auta? To je asi blbost, že?

hodnocení

asi to myslel obrazně;)

prskači, ale to bylo myšleno uplně vážně a nikoliv že někdo vymontuje svoje svíčky a dotyčnému je zapůjší. Že určitě najdete způsob jak si od známého půjčit, nežli si je půjdete koupit?

Blbost to není, od něčeho se začít musí, ale to je jen zletitá zkušenost... taky jsem se divil, proč NOVÉ svíčky by měly býtz špatné. Stejná závada jak píše tazatel...

to se měnil karbec, rozdělovač...

"Jo, už vidím každéhio jak si vytahuje z auta svíčky, aby na nich někdo mohl jezdit." to je ukázka toho jak najít že to nejde. Já hledám jak to vyřešit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]