Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám Octavii II,1.9 TDI 77KW..r.v. 2004.. Před zimou jsem vyměnila baterii za úplně novou a silnější+olejový filtr.
Myslela jsem že je auto dobře připravené na zimu,ale ráno jsem přišla k autu,(bylo mínus 14stupňů pod nulou) chci nastartovat a nic... chci to zkusit znova,ale rozpípal se mi červeně volant(servo)... Po dalších pokusech jsem konečně nastartovala,ale musela jsem zamířit rovnou do servisu,servo pořád svítilo,tak jsem musela jet s těžkým volantem... Tam mi chybu na diagnostice vymazali,vše O.K.,ale druhý den se vše opakovalo... Nevíte čím by to mohlo být? Auto má najeto 103tisíc.
A druhá věc... Auto mi za tepla startuje až 6vteřin,přitom v létě za sudena chytlo hned... Prosím poraďte,Díky Macgorka
přesně tak to dělam. Zjistit diagnostikou zavadu a jit potom pokud se to jen smaže a zavada tam je tak to nestčí jen smazat
To je vaše první zima s autem? Já ho teda připravuju mnohem více,není to jen o baterce.
Myslím,že v tom servisu vám neměli jen vymazat chybu na diagnostice,ale nechat nějakého servisáka,aby to auto zkontroloval.
Obavam se, ze dnes uz se vic od bezneho servisu neda cekat. Dalsi level je vymena serva za nove/repasovane...
Tak to jste asi nikdy neslyšel o nahodilé závadě. Může se stát, že si ŘJ uloží nějakým těžko vysvětlitelným způsobem chybu. Většinou chce zákazník jezdit a né čekat na vyjádření servisu. Samozřejmě, že správně by neměli poslat pryč auto s těžkou závadou. Pokud se závada objeví znovu, dá se s touto závadou normálně dojet do servisu a autotronik se může pustit do práce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.