Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynové vzpěry - felicia

Od: redroker® odpovědí: 4 změna:

Asi před necelými 2 lety jsem zakoupil plynové vzpěry (felicia combi) a dnes mi jedna odešla (vytečení kapaliny). Zajímalo by mne, jak dlouho by měla taková vzpěra vydržet, je mi jasné, že když zakoupím nějaké za cca 200kč, moc toho nevydrží. Můžete mi dát nějaký tip na výrobce, či web stránky, kde nybízí kvalitnější?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím, nejde zjisti jak dlouho vydrží. Každý majitel používá kufr jinak. Já najedu třeba 30 000 km ročně, kamarád jen 10 000 km. Ale on jezdí na chalupu to znamená že bšhem jedné jízdy otevře kufr i třikrát , naložit, vyložit a ještě když nšco zapomene. Já sednu aje du aniž bych měl potřebu lézt do kufru. Takže mu ty vzpěry nevydrží tolik let jako u mně.

Opravdu nedá se počíta kolikrát otevření a zavření kufru vzpěra vydrží.

AUTODÍLY - Plynov/...

Plynové vzpěry pá/...

hodnocení

0x

Budete se divit, ale tchánovi jsem dával na Feldu vzpěry za pár kaček - a už je to dooost dlouho, tedy několik let. Bez problému. Toto jsou zrovna díly, kde bych se druhovýroby absolutně nebál. Třeba dnes jsem kupoval ta plastová táhla na plato pod zadní okno - druhovýroba, cena 6,-Kč.

erikch*
hodnocení

0x

jen tak mimochodem se mi dvě na Feldu válí ve sklepě(nevím teď přesně značku,ale žádný mršinky to nebudou-ty bych ani netahal domů)-řekněme za cigára není problém se domluvit,jinak obecně někde na šroťáku by taktéž neměl být problém...,není to nic úzkoprofilového...

hodnocení

0x

Pokud od zakoupení neuplynuly ještě 2 roky a máte schovanou účtenku, tak je možno vadnou vzpěru úspěšně reklamovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]