Nejste přihlášen/a.
Co mám přidat do kapaliny v ostřikovačích,aby nenamrzala na skle a stěračích?
jen tak mimochodem je třeba si uvědomit,že náporem-při jízdě,se výsledná teplota ještě značně snižuje...Čili je-li na teploměru -18,tak při jízdě už se dostáváte hlouběji pod-20...Navíc cestou z nádržky ostřikovačů,resp.vývodu motorku(ů) ostřikovačů až po vývod(x metrů průměrem cca 0.4mm)na sklo dostává kapalina taktéž teplotně počudit...Čili i kapalina do -30 vám s velkou pravděpodobností bude namrzat už třeba v -20...
Zřejmě jste tu starou nevyšplíchla před zimou, a nebo Vám tam trochu zůstalo a smíchala se letní se zemní a pak je toho takovej zelenej sliz co namrzá. Jak je uvedeno, kupujte kapalinu do -20ti a tu tam nalijte, mohlo by to být ok. Také možná nevíte že pokud dosti mrzne a je v hadičkách kapalina letní, tak to může zamrznout a systém hadiček se může poškodit mrazem.
Už 40 let liju od podzimu jak začnou první mrazíky kapalinu do ostřikovačů GLACIDET -40°C. Po roce 89 se vyrojily další značky, ale zklamaly mne a vrátil jsem se zpět k GLACIDETU. Zdůrazňuji těch mínus 40°C. Nepoužívám nikdy "slabší". Teď jsem viděl na webovkách "velvana", že dělají glacidet mínus 80°C. Tazatelce doporučuji do současné náplně v ostřikovači nalít technický líh. Ovšem při jízdě od mínus 15°C namrzá na stěračích každá kapalina a je potřeba mít pořádně puštěn teplý vzduch na přední sklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.