Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozsviceni mlhovky pri sepnuti blinkru

Od: tomas* odpovědí: 9 změna:

Dobry vecer,

hledal jsem na internetu schema zapojeni v automobilu kdy se rozsviti mlhovka pri zapnnutem blinkru ( pravy blinkr prava mlhovka, levy bl. leva mlhovka) tohle se da videt treba napr. Skoda Octavia II, III, Superb,... nevite nekdo jak to udelat, vymyslet,...nebo jeste lip el. schema? nejak jsem brouzdal po internetu a k nicemu jsem se nedopracoval,...moc dekuji za rady ;) hezkdy zbytek vecera

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nějak mi to nebere a to při jízdě? A to budou kmitat? "Přední světla do mlhy ... zadní světla .." tedy obě, P a popř. Z současně, že ano.

tomas*
hodnocení

pokud dam blinkr do prava, tak prava predni mlhovka se rozsviti, po vypnuti blinkru mlhovka zhasne, neblika ale sviti

tesyk*

Tazatel má asi na mysli nikoliv mlhovku, ale parkovačky. Měly to už Škodovky atd. Když jste zastavil na krajnici, vypnul zapalování a dal levý blikr, tak se rozsvítila přední a zadní parkovačka. Jinak nic, takže to vydrželo svítit klidně celou noc.

tomas*
hodnocení

to se omlouvam nedoslo mi ze to jsou parkovacky, ano mate pravdu mlhovky to nejsou,...jde mi hlavne o princip zapojeni jestli nevite nekdo jak nato

Nejsou to ani parkovačky. Je to druhá žárovka v mlhovce. Je tzv. Corner funkce.

tesyk*

Možná dnes, ale před 30ti roky to byly obyčejné parkovačky.

Jj, ale tato corner funkce funguje za jízdy, je to tzv. přisvěcování do zatáček...

miljan*
hodnocení

0x

Jakou máš barvu auta? *blee*

1jara*

To přisvícování mlhovkou funguje ve spolupráci s čidlem natočení kola. Mlhovka se rozsvítí až když zatočíte volantem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]