Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam menší firmu a potřebuji evidovat jízdy veškerých mých firemních automobilů ( jedná se o osobní vozidla, využití těchto vozidel : soukromé i služební ). Existuje něco, co se dá namontovat do automobilu a kdykoliv budu chtít tak se mohu podívat kde se auto právě nachází? Popřípadě poslední pohyb tohoto vozidla? Máte někdo zkušenosti s něčím podobným? Můžete mi doporučit nějakou firmu která se tím zabývá popřípadě odkázat na nějaké forum, kde se tento problém řeší? děkuji
Existuje, mnoho firem nabízí mnoho systémů sledování, všechny jsou dnes založeny na GPS...
informace na náhodně vybrané stránce gpsdozor.cz/... Vám dá přibližný přehled, co se dá zabezpečit. Já jsem ji našel mezi množstvím jiných odkazů při vyhledání hesla GPS vyhledávání pohybu aut
pokud učiníte to samé, určitě si budete moci vybrat to, co Vám bude vyhovovat...
firmu Vám nemohu doporučit, moje GPS nemá informaci o místě působení Vaší firmy... ale stačí k tomu samému heslu připsat název vašeho bydliště, případně okresního města a vyhledavač Vám najde nejbližší dodavatele... před chvíli jsem to vyzkoušel a funguje to...
Ano, existuje, dokonce lze sledovat trasu na internetu. Nevím jak se to přesně jmenuje, ale na intu se dají nabídky vyhledat.
Co tak třeba: search.seznam.cz/...
Je něco podobného i pro amatéry:
aprs.fi/...
je vidět i jak dodržují na dálnici rychlost, jsou tam lodě.letadla ...
U nás ve firmě mám CCS Monitor, mám to v autě taky. Ten však není online - tzn. zaměstnavatel neví okamžitě, kde se které auto nalézá. Ale zhruba 1 x týdně dáváme modul k načtení, takže v tom okamžiku pak ví vše o pohybech auta, zastávkách překročení rychlosti, tankování a pod. Takže v případě nějaké ,,nekázně´´ sice není odezva okamžitá, ale výdus není příjemný ani s týdenním odstupem. Měli jsme totiž už několik kolegů, kteří si mysleli, jak jsou chytří a dokáží systém očůrat. Nedokázali. Už tu nedělají
Sranda byla, že ve firmě neřekli řidičům, že je to v autě. Přijeli za služebky jak se běžně dělá o den dříve a šup auto doma do garáže.. Další nerespektoval trasu a jel naprosto jinudy, no zastavil se u rodiny, když jedu s cizím autem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.