Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s polem

Od: jonky26® odpovědí: 5 změna:

dobrý den, rád bych se zeptal, vlastnim volkswagen polo roku výroby 95 benzin, a dnes ráno když hodně mrzlo jsem bez problému nastartoval a odjel a pak bylo auto asi 5 hodin odstavené a když jsem se do něj vrátil a chtěl s ním znovu odjet tak auto bez problému nastartovalo, ale hned zase zhaslo ikdyž jsem přidával plyn. Podařilo se mě odjet až na několikáty pokus a pak jsem jsem s ním ještě popojížděl po městě a pak už bez problému jelo i startovalo. Může být problém v palivovém filtru nebo mám závadu hledat i někde jinde, nebo včem jestě může být problém? Předem děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Jonky 26 těch příčin může být spousta, bohužel když auto teď "normálně" jede, tak těžko vůbc určit jestli byla vina v palivové soustavě nebo v zapalování. To by jsme jen a jen hádali. Nejhorší odstranění závady je když to něco udělá a pak to zase jede normálně po čase se to zase opakuje, ale pravidlem je že v servisu to vše funguje.

hospodin*
hodnocení

0x

Nejprve bych zkusil natankovat kvalitní, dražší benzín a případně bych ještě přidal do nádrže přísady na čištění palivového systému od zkondenzované vody (koupíte u benzínky).

Pokud by to chcípalo dál, pak bych teprve měnil svíčky, palivový filtr, čistil karbon ze vstřiků a klapky, kontroloval kabely zapalování atd...

erikch*

jen taková poznámka k,cituji:"...bych zkusil natankovat kvalitní, dražší benzín..." Bohužel dražší neznamená kvalitnější,obzvlášť ne v ČR,kde zatím stále díky ČOIce platí,že prostě nemáte možnost vědět co do auta tankujete...Jinak v principu by změna čerpací stanice nebyla na škodu...

hospodin*

myslel jsem něco jako Natural 95+, V-Power atd... (tam, kde mají na výběr 2 druhy naturalu 95, tak ten dražší).

Není to záruka, ale u Shellu a Eurooilu by se měl člověk celkem kvalitně obejít.

Samozřejmě souhlasím, že v ČR si nemůžete být ničím jistý.

tomasko*
hodnocení

0x

Velfobin, a hned dva do nádrže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]