Nejste přihlášen/a.
potřebuju prosím radu... vlastním škodu 105L...3roky s ní jezdím bez problémů... ale poslední týden se mi stává že jedu a najednou mi auto ,,zdechne,, a třeba po dvou minutách ho opět nastartuju, před tím než to přestane jéct tak to škube jako by docházel benzín a pak to přestane uplně jéct. Benzinem to není toho je tam vždy dost. A taky se mi často ozývají hrozně hlasitý rány jako když něco bouchne při jízdě. Jakoby z výfuku. Vůbec nevím co to může být. Poradte prosím ... ale hlavně mi neradte at ten starej šrot hodím ze skály a koupím si nový auto. Je to můj 30let starej mazel děkuji za rady!
bude to rozdělovač (takové to hnědé s růžovým kabelem) ...vyměnit vč. kabelů od indukčky a nejlépe i kabely ke svíčkám.
no skoro žádná. Spodek prý kompletně bez rezu mi řekli při technický. Ale na dveřích menší rez je ale to jen z toho jak vždycky někdo když vylejzá z druhýho auta tak do toho tukne dveřma tak takový malý tečky
Jak říká náš šéf, nikdy si nestoupej u supermarketu na parkovišti vedle staršího auta než máš ty ,vždycky si do tebe rád bouchne dveřma
je opravdu ta přiložená fotka ze 105L, něco mi tam chybí a tan vejfuk má teda fakt vláštní tvar? dotaz? na Ar
Jo jo miramira Ono na tom motoru toho trochu chybí , ale já jsem vzal první foto motoru tohoto typu kde je dobře vidět rozdělovač, sice na něm neví víčko a kabely, ale účel to snad splnilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.