Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto samo chcípe

Od: janourecek* odpovědí: 15 změna:

potřebuju prosím radu... vlastním škodu 105L...3roky s ní jezdím bez problémů... ale poslední týden se mi stává že jedu a najednou mi auto ,,zdechne,, a třeba po dvou minutách ho opět nastartuju, před tím než to přestane jéct tak to škube jako by docházel benzín a pak to přestane uplně jéct. Benzinem to není toho je tam vždy dost. A taky se mi často ozývají hrozně hlasitý rány jako když něco bouchne při jízdě. Jakoby z výfuku. Vůbec nevím co to může být. Poradte prosím ... ale hlavně mi neradte at ten starej šrot hodím ze skály a koupím si nový auto. Je to můj 30let starej mazel :-D děkuji za rady!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

peta1*
hodnocení

0x

Jak je na tom palivový čerpadlo? A jezdíš i na LPG?

janourecek*
hodnocení

palivový čerpadlo? na lpg nejezdím. jezdím klasicky na benzin.

ar*

Zaměřil bych se na rozdělovač, víčko a palec. Kolik to má nalítáno? Je rozdělovač ještě původní?

janourecek*
hodnocení

nalítáno to má něco kolem 80tisíc, když jsme to kupovali tak měla 40000najeto.

ar*

Podle příznakú to vypadá na poškozený nebo uvolněný rozdělovač. Předstih si trochu dělá co chce. Překontrolujte jestli není uvolněný, pak sundejte víčko rozdělovače a překontrolujte jestli není vůle na palci. Přeci jenom už je to dáma v letech a má už nárok na nějaký facelift.

Auto samo chcípe

hodnocení

0x

30 let to je dobré to je na rekord žádná rez?*palec*

bude to rozdělovač (takové to hnědé s růžovým kabelem) ...vyměnit vč. kabelů od indukčky a nejlépe i kabely ke svíčkám.

janourecek*
hodnocení

no skoro žádná. Spodek prý kompletně bez rezu mi řekli při technický. Ale na dveřích menší rez je ale to jen z toho jak vždycky někdo když vylejzá z druhýho auta tak do toho tukne dveřma :( tak takový malý tečky :-D

Jak říká náš šéf, nikdy si nestoupej u supermarketu na parkovišti vedle staršího auta než máš ty ,vždycky si do tebe rád bouchne dveřma :)

je opravdu ta přiložená fotka ze 105L, něco mi tam chybí a tan vejfuk má teda fakt vláštní tvar? dotaz? na Ar

ar*

Srprávně, je to 125, ale mně šlo o ten rozdělovač .

Ty jo já sem dobrej. Ta 105tka má trochu rozdělovač jinej, ale v zásadě podobnej.

ar*

Jo jo miramira *palec* Ono na tom motoru toho trochu chybí , ale já jsem vzal první foto motoru tohoto typu kde je dobře vidět rozdělovač, sice na něm neví víčko a kabely, ale účel to snad splnilo

jabraka*

Je jiné výfukové potrubí a chybí řemeny a altík.

JB

doplněno 28.11.10 09:46:

Já bych spíše sázel na zaneřáděný karburátor.Rozebrat a vyčistit trysky.

JB

miljan*
hodnocení

0x

Než to začneš rozebírat, tak zkus seřídit předstih.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]