Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moto po startu chcipne

Od: petanmaly odpovědí: 3 změna:

Zdravim potrebuju prosim Vas poradit, mam cinskou 50 4T. Moto spatne startuje ale prece jen kdyz uz chytne tak po pridani plynu okamzite chcipne...moto kdyz se rozdelo tak to vubec netahlo a pak uz ani vubec nestartovalo, tak jsem rozdelal karbec, profouk trysky, zkontroloval svicku, poskladal, zkusil a moto startlo hned na druhy pokus ... , tak jsem ujel 50m, tahlo to lip, dojel jsem, po 5 minutach jsem to chtel jeste zkusit a uz se to zase temer nehne... aby to nastartovalo musim dat plny plyn, startnout se syticem a hned po pridani plynu mi prijde snad jakoby se to udusilo...nvm

Prosim poradte diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Logický postup, algoritmus:
1. mechanická závada?
2. palivo, prověřit od nádrže po karburátor či opačně
3. elektrika, prověřit od aku ke svíčce či opačně
Uvažovat, že se to může projevit třeba jen při pohybu, ne staticky. Nic se nesmí při zkoumání vynechat!

A musím toho čerta čínského zakopaného najít.

hodnocení

0x

Kdyby se to začalo dusit až za chvili v zátěži - tak ucpaný přívod paliva ke karburátoru. Je v pořádku sání? Kdysi mi ucpávala motolékarnička sací otvory na filtru a také jsem nechápal co se děje.

tomasko*
hodnocení

0x

Zdravím vás, závada co popisujete přesně pasuje na automatický podtlakový ventil nádrže. Pokud váš stroj nemá klasický ventil na pouštění benzínu pod nádrží, tak má podtlakem ovládaný automatický ventil který máte asi vadný. Pokud máte ventil normální, tak problém bude v jehlovém ventilu plovákové komory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]