Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chtěla bych koupit auto v bazaru,je nějaký rozdíl mezi leasingem a spotřebitelským úvěrem? Jakou akontaci složit. Má někdo nějakou zkušenost? Děkuji
Dobrý den. U leasingu je po dobu splátek stále majitelem auta leasingová společnosti. U spotřebitelského úvěru by majitelem auta měl být ihned kupující.
Eulalie. To je pravda. Ale není to nejdůležitější rozdíl. Mnohem důležitější je to, že spotřebák dnes výjde daleko levněji. A u leasingu když tak radši přemýšlet o operativním leasingu , než o finančním /začíná být výhodnější).
Miljan. Není, Ale pochopitelně konečná cena u leasingu záleží na tom, kdo leasing profinancuje.
tak s vlastní zkušenosti...leasing je jasný,nejste majitelem vozu,spotřebitelský úvěr? POZOR! taky NE. Bral jsem vůz v bazaru přes ESSOX,přečetl jsem všechny papíry než jsem je podepsal,byl jsem majitelem vozu hned při podpisu smlouvy,jaké bylo překvapení po 14 dnech kdy mi přišel dopis od ESSOX,že jim mám poslat do 40 dní originál techničák pod sankční pokutou 5000.-, telefonoval jsem na ESSOX a bohužel,prý je vše v obchodních podmínkách, takže pozor! při podpisu že souhlasíte s žádostí o úvěr,pokud jej nepodepíšete,nezjistíte zda vám auto prodají, jsem vlastně souhlasil s jejich obchodními podmínkami, no a bylo vymalováno, je to malím písmem a netrkne vás to. Na netu jsem si našel ony obchodní podmínky ESSOXU a zhrozil se, nejen že nejste majitelem vozu,při jakémkoli problému se vše řeší né soudně, ale smírčí doložkou, takže prohrajete vše... VARUJI před ESSOX, raději půjčku v bance, je levnější a jste majitelem vozu. ESSOX prostě nebrat!
Já se tady už nedívím ničemu auta se vyvařují PUR pěnou, výfuky utěsňují silikonem, tazatelé nevědí a pak si nejlíp poradí. Asi začnu pěstovat mouchy, ty taky na všechno ser. . . ou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.