Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ventilátor topení vibruje

Od: boule® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes ráno mi začal nepříjemně hučet, nebo spíš jako vybrovat ventilátor topení. Při vyšších otáčkách je to neúnosné. Normálně to fouká, jak má ale ten zvuk je hrůza. Mám fabii combi 1.4 mpi, r.v 2001. Hledal jsem ten ventilátor, ale asi bude někde hluboku. Můžete mi někdo prosím, nejlépe na obrázku ukázat, kde bych ho našel a jak popřípadě vyměnil? Nebo je lepší to nechat a odvézt do servisu? Děkuji za případné odpovědi

doplněno 24.11.10 15:28:

Pardon, VIBRUJE *hi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

není třeba chodit(jezdit) do servisu-a hlavně za něj platit-onen ventilátor je uložen v silonových pouzdrech,která se časem "vychodí" a ventilátor "rachtá" jako svi...a..Takže zabrouzdat aukro,annonce apod.sehnat jiný a ohledně výměny-já osobně jsem jej ve Fábce neměnil,takže přesně nevím-

ar*

Erichu foto tentokrát nemám *nevi* ,ale dávám odkaz media0.kuko.mypage.cz/... je to str. 80. No je to nevděčná práce

doplněno 24.11.10 19:24:

Kapitola 80. no,ale to tazatel určitě najde.

erikch*

tak to jsem "zaskočen"...-samozřejmě nadsázka,ale k propblému-je pravdou,že výměna topení,resp.ventilátoru a radiátoru je velkou "pakárnou"-určitě bych tuto lahůdku řešil v teple a suchu(garáž),alespoň v tomto počasí,na druhou stranu majitel ušetří tisíce za práci,i když to bude trvat x-násobně déle než v servisu-což je dobrá motivace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]