Dobrý večer , měla bych otázku ohledně jedné podmínky pro přijetí do kurzu. Plánuji si udělat v 16 letech řidičský průkaz na motorku, skupiny A1. Trošku mě zaráží tato podmínka:splnit podmínku věku pro příslušnou skupinu: začít výuku a výcvik lze 18 měsíců před dovršením tohoto věku Mohl by mi to někdo detailně vysvětlit? To můžu zaplatit kurz 2 měsíce před 15 narozeninami a v té době začít tu výuku a výcvik?.. To ale moc nechápu, protože když zahrnu všechny teoretické hodiny, tak jich je 9 a v praxi jich je 18. Dohromady 27 hodin a kdybych chodila na jednu hodinu týdně, tak mám řidičák hotový za půl roku?!Tak tedy prosím, aby mi to někdo vysvětlil ... Díky moc!
Veroniko, zamysli se. Na A1 můžeš dostat oprávnění v nějakém věku. Sama si odpovídáš kdy lze začít výuku, výcvik před dosažením tohoto věku. Hotový jo, ale dostaneš ho kdy?
Kdysi se dal udelat ridicak na auto na stredni skole (nejaky kurz poradany ve skole). Byla tam nejaka mala sleva oproti beznym cenam v autoskolach. Problem byl, ze to trvalo STRAAAAASNE dlouho - snad cely rok. Normalni autoskoly tenkrat poskytovaly bezne kurzy zakoncene ridicakem za 14dni. Ridicak clovek mohl dostat, ale bylo tam napsano "Plati az od 18ti let veku drzitele". Jestli se to takhle dela jeste dnes, netusim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.