Nejste přihlášen/a.
jak je to s nákladními přívěsy MARO,AGADOS? za osobní automobil?Prodávají se běžně v OBI.Neprošel jsem na STK,protože byly na přívěsu pneumatiky s menší únosností,než bylo napsáno na technickém průkazu přívěsu.Přitom jsou originál od výrobce.Byly na přívěsu,když jsem ho kupoval nový.
sice to v tuto chvíli nevyřeší problém s technickou,ale z principu bych na netu zjistil podle popisu pneu na vozíku jejich parametry+parametry správné nosnosti,vběhl do OBI,kde jste jej pořídil-budou-li tam tytéž nevyhovující,pořídit fotodokumentaci,resp.průkaznější videozáznam a řešil reklamaci,náhradu škody za "neúspěšnou" technickou atp...No a podle potřeby vozík užívat asi mezitím "obul" do správných kvůli známce z TK
ptejte se výrobce, zdali není chyba v zápisu techničáku.
Záruku máte již dávno propadlou, takže OBI nic neudělá.
neuvědomil jsem si první technickou až po 4letech-ale stejně bych to řešil s foťákem,kamerou v hobbymarketech-pokud tam budou mít pneu s nižší nosnstí než deklarují,přímo někde v prodeji-což si zdokumentuji-šupky hupky zkontaktovat výrobce a jak dál paní(e) s vašim faux pas...? jinak to je asi pasé,těžko dokazovat,že pneu jsou origo...
dobrý trik výrobce, jak si přivydělat tisícovku navíc...Také se občas stane že si někdo koupí vozík s úplně jiným vyraženým VIN, než má uvedeno v techičáku...a TP k jeho vozíku dosstaně někldop cúplůně jiný s jiným vozíkem...Když se to včas nezjistí např. při silniční kontrole, zjistí se to až po 6 letech na STK, a pokud výrobce mezítím zanikne, máte 80 kg železného šrotu
Proč si něco kontrolovat, hlavně že to zaplatíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.