Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojeni tachometru. VW CADDY

Od: opisk* odpovědí: 2 změna:

ahoj,

potreboval bych odpojit tachometr na vw caddy 1.9tdi 2005, jelikoz najezdim neco i soukromne. slisel sem ze staci vyndat nejakou poistku, je to pravda? dik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin1234*
hodnocení

0x

Proč chceš něco takového dělat? Mně když nešlo čidlo, tak mi chcípalo auto a navíc jsem ani nevěděl kdy se co má vyměnit. To bych si radši odpojil palivoměr . Jinak někde tu je i obrázek toho čidla, je na převodovce, když lehneš pod auto těsně za přední kola( myslim ), tak by si ho měl vidět, taková bílá plastová krabička

doplněno 17.11.10 16:09:

ty odkyzy ignoruj nejak se mi tam připletly

stirecek*
hodnocení

0x

Stačí vyndat ovládací pojistku přístrojovky, je ale třeba si hlídat rychlost, teplotu, olej, světla atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]