Nejste přihlášen/a.
kamarad mi prodal auto kdyz jsem mu ho dal opravit.co mam delat.diky
jestli je to tak skutečně bez jakékoliv další dohody ihned podej trestní oznámení na Policii ČR. Nejedná se ani o podvod či krádež jak ti radí ostatní. Jde o trestný čin zpronevěry . Kamarád nakládal z cizí věcí jako s vlastní...ty jsi mu ho dal jen opravit a nic jiného jste si nedohodli. V případě že nedostaneš náhradu škody v trestním řízení - rozhoduje soud, budeš muset pak na tomto základě podat občansko právní žalobu. Kamarád nekamarád dotahni věc až do exekuce
Pokud auto i převedl na nového majitele / když měl doklady /, tak každopádně nebude na dokladech tvůj podpis. A to by mělo stačit na usvědčení z podvodu.
Já jsem prodal auto kamarádovi s tím, že mi zaplatí 220 tis.do půl roku, až bude mít peníze. Potom přišel, že to převede na sebe a chtěl velké papíry, dal jsem mu je. Byl to přece kamarád. Nějak to převedl a myslel si, že už na něj nemůžu. S platbou nepospíchal. Auto bylo přece jeho. Napsal jsem mu dopis, že žádám o vrácení zadržovaného auta, které jsem svěřil jeho autodílně / spolu s doklady / za účelem vyřízení STK a to do 24 hodin, jinak předám věc advokátovi. Tři minuty před vypršením lhůty přišel a zaplatil. I kamarád může být kurva.
1. Kopnout kamaráda do řiti, popř oznámit mu, že ho jdete "udat"
2. Utíkat na PČR a podat trestní oznámení (může se sice bránit, když není papír, že to tak bylo dohodnuto, ale peníze ...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.