Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Autodíly Mrozek

Od: mika* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den všem :) měl bych takový dotaz ohledně Autodílů Mrozek tohoto prodejce jsem našel na aukru a většinou má až podezřele nízké ceny dílu, koukal jsem na komentáře a má kolem 60tky všechno pozitivní, ale stejně mi to nedalo a radši jsem se chtěl poradit od zkušenějších prosím napište, budu rád za každou radu :) děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiaransalee*
hodnocení

2x

manžel od nich kupoval výfuk. a domluva i obchod v pohodě.

buss
hodnocení

2x

Objednej z júesej.

nu*
hodnocení

0x

už jen příjmení Mrozek vypovídá o všem, prostě šunty z Polska...Hledejte autodíly Mrázek, Mrázik nebo Mrazík, Mrozka nebrat

mika*
hodnocení

No to je sice pěkné ale já čekal nějakou zkušenost kupoval jste u nich někdy? Já myslím, že poláci mohou mít taky díly z dovozu z Německa třeba přece nemusí být hned všechno fake konkrétně mě zajímají tlumiče SACHS což je Německá firma.

erikch*
hodnocení

0x

ber to tak,že aukro ručí do objemu obchodu 20tisíc-ale je to "přetahování"a na dlouhé lokte,podstatná by ale měla být záruka na poskytované díly samotným prodejcem-seriozní jí poskytuje...A o tom to je...Jinak k dílům samotným,respektive cenám-jen tak pro ilustraci,pojedeš-li si koupit nějaký konkrétní díl třeba na Renault přímo do Francie(Boulogne-sídlo),tak je o 30-50% levnější než u nás-a to platí všeobecně se všemi autodíly,bez ohledu na značku...Další příklad- dovolená na karibských ostrovech u nás pod sto tisíc není,v Německu do 2000 Éček za 14 dní na Mauritziu...U nás prostě každý mastí vše co to jde a leckdy i nejde(češi jsou nenažraní)-takže díkybohu za internet-a nebát se jej plně využívat a hledat nejen na seznamu...*frajer* Vyplatí se to...

doplněno 17.11.10 02:08:

bohužel má teď aukro tech.výluku,takže nejde konkrétně na Mrozka mrknout-ale i tak viz.shora...

afghandog
hodnocení

0x

Jak tak čtu, tak se člověk od nějakých lidí opravdu nedočká konkrétních odpovědí...Jen hloupé názory a osobní zkušenost nikde...Já jsem od Autodílů Mrozek nakoupil zboží celkově již za více než 30tis kč a vše, co mi poslali bylo kvalitní a hlavně rychle a bez problémů. Pro příklad spojka SACHS, setrvák LUK atd...Vše na Audi A6 a jak jsem již psal bez problémů...

mika*
hodnocení

děkuji konečně rozumná odpověď :) za ty ceny je to celkem paráda

tomino*
hodnocení

0x

S autodíly Mrozek jsem velice spokojený, super ceny, velký výběr zboží a skvělé jednání. Přes aukro od nich nenakupuju , ale jezdím do té firmy osobně, protože to mám necelých 10km od domova. A pokud nějaké zboží na prodejně nemají, tak po objednávce jsou nejpozději do 2 pracovních dnů u nich k vyzvednutí. Nejezdím už nikam jinam nakupovat!

tomino*

a ještě taková drobnost... neprodávají žádné šunty. Naleznete u nich stejné zboží jako v AutoKelly, nebo AutoBenex, ale za podstatně nižší ceny. Mě osobně u nich vyšly přední tlumiče Monroe na 720,-/kus, což v autokelly za to chtěli 1300,-/kus. Vřele je doporučuji.

mika*
hodnocení

A mohu se zeptat na ty tlumiče jaké jsou protože právě chci taky tlumiče kupovat nechci sportovní protože naše cesty jsou děsné přemýšlím taky o monroe nebo starline nemám s nima zkušenosti vůbec takže nevím kolik už jste na ně najezdil? Byl to rozdíl po nasazení? Jinak moc děkuji za cenné rady jejich ceny jsou opravdu hodně nízké proto jsem měl strach :)

doplněno 01.12.10 22:29:

Edit: A ještě prosím se chci zeptat to jezdíte na pobočku v Dětmarovicích? něco takového jsem našel na jejich stránkách já jsem z Třince takže žádný problém pro mě je to 30km :)

ar*

Mika, Starline rozhodně nebrat, navíc to je záležitost snad jen Kelly. Monroe je dobrá volba.

tomino*

Jak už tady bylo zmiňováno starline nebrat, je to záležitost autokelly a kvalita fakt mizivá... díly od téhle načky bych koupil jen když bych to auto pak chtěl prodat svému nepříteli :) monroe je dobrá volba a po nasazení to byl znatelný rozdíl... auto perfektně sedí na cestě a nerovnosti silnic skvěle vykrývá. Do Dětmarovic nejezdím, to mám dál než do firmy v polsku, hranice mám totiž 100kroků od domu.

petrsinger*

Od Starline bych do koše všechno neházel. Já mám například vynikající zkušenost s "kostmi" stabilizátoru. Řekl jsem si, že za tu cenu je vyzkouším a jsem v úžasu:

První výměna proběhla na pravé straně. Rok po výměně pravé kosti přišla na řadu levá a protože zkušenost se Starline byla jen cca 20 tkm, tak jsem si řekl, že koupím značku - Febi. Ta vydržela jen do dalšího roku (najeto 20 tkm) a už klepala. Koupil jsem tedy další Starline.

Takže zkušenosti s kostmi Starline v mém případě:

- pravá strana 80 tkm a drží

- levá strana 40 tkm a drží

mika*
hodnocení

Asi je to jak který díl od nich teda doufám já mám od nich totiž brzdové destičky na předek zatím si nestěžuju uvidíme jak dlouho vydrží, ale automechanik co mi je montoval tvrdil, že jsou to feroda, ale koukal jsem na ně takže pěkně kecal :(

tomino*

Brzdové destičky jsem měl taky a do půl roku praskly a rozsypaly se... Takže je třeba zvážit co od nich koupit a co ne...

san23
hodnocení

0x

Už jsem od něj kupoval 2x a vždy spokojenost.Spojková sada Ford a vyfuk.Bez problému jezdím a jsem spokojen.

sevcak1
hodnocení

0x

auto mrozek všem vřele doporučuji velky vyběr nizke ceny

zimosh
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti můžu také doporučit... Kupoval sem komplet brzdy na BMW ATE i se zarukou za 3500 na zadek - vsude jinde cena minimalne 4200

mika*
hodnocení

vřele děkuji za každou vaši radu moc jste mi pomohli :) dávám to jako odpověd nemůžu přijít na to jak tady přidat neutrální komentář :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]