Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli na tuto stříkací pistoli: aukro.cz/... mohu rovnou napojit hadici od kompresoru? Hadici jsem změřil na něco přes 6mm - to by mělo vyjít na těch 1/4". Poté by jsem to samozžejmě stáhl ještě takovou tou stahovací páskou na šroubek(nevím jak lépe to popsat) aby nic neunikalo. Bude to takhle fungovat, nebo musím ještě někde sehnat nějakou tu rychlospojku? Podle mě by to šlo normálně připojit bez rychlospojky.
Díky za všechny odpovědi!
Díky pánové za rady. Budu stříkat pionýra a pak se pistole určitě zase na něco hodí. Tu jak jsem navrhoval já, jsem vybral, protože měla přípojku 1/4"ale zase má spodní nádobku. Ta co doporučil Ar se mi líbí a píše, že je profi, ale zase nevím, jestli by jsem narval tu hadici, klidně jí tam přidělám bez rychlospojky, páč to budu potřebovat minimálně, snad to bude mít stejný průměr přípojky. Ještě jsem koukal po aukru a nešel jsem tuto: aukro.cz/... - je víceméně stejná a navíc jí maj v Berouně, což mam kousek, tak vemu asi tuto.
Profi není rozhodně ani jedna z těch, co tu byly nalinkovány, ty se od těch šikmookých ,,nepatrně´´ liší, konstrukcí i cenou. Třeba : batacz.cz/...
Ovšem Pionýra lze nastříkat i pistolí na vysavač, tam bych problém neviděl.
Výše uvedené pistole, a hlavně sada jsou nepoužitelné krámy. Pionýra nastříkejte sprejem, výrazně ušetříte a nebudete se vztekat s nepoužitelným náčiním.
Pánové promon a korba, Už jsem něco nastříkal a tak trochu vím o čem mluvím, Pokud bych chtěl jít do profi stříkací pistole tak budu uvažovaz zase jenom o SATA sám používám SATAjet 2000 HVLP a nemohu si naříkat. Před rokem když se na aukru objevily tyhle levné hobby pistole tak jsem tomu nevěřil a jednu jsem pro zajímavost koupil. Byl jsem překvapen že jako hobby je plně dostačující a dodnes ji používám na plnič. Srovnávat ji s vysavačem a nebo sprjem to teda sorry,a le to ani omylem. Bude to nejspíš taky tím, že číňani tu Satu prostě obšlehly páč tam trysky jehly a vše ostatní pasuje ze Saty. Jediné co je jiné , že kelímek není na bajonet ,ale klasicky na závit.
Angelo ta rychlospojka je výborná věc. stojí pár korun ,na Aukru asi 65. Pak se nachá na hadici připojit cokoli pohým nacvaknutím a nemusíš nic věčně rozdělávat. Nebo si domu kup takovouhle hobby sadu aukro.cz/...
ar: Díky za radu, našel jsem tuto rychlospojku: aukro.cz/... já bych jí klidně koupil, ale mám starší kompresor, který má na konci hadice, jenom hadici bez závitu. Takže bych asi potřeboval rychlospojku s tím trnem: autokelly.cz/... ale tu zas nemají na můj rozměr hadice :D . Takže bude asi nejlepší to tam naprat bez rychlospojky. Ty sady mi připadají až moc levné, na to co v nich je, takže tomu se radši vyhnu.
promon: Jo tu na vysavač jsem taky míval, ale už je to dlouhu na nemůžu jí najít, škoda.
korba:Na sprej mám svůj názor, taky jsem s tim stříkal a je to nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.