Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čip v klíči Fokuse

Od: maja31 odpovědí: 5 změna:

Prosím měnili jste někdo čip z klíče forda Fokuse do novýho klíče? a čím jste ho tam přilepili.?díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

nevím jak konkrétně u Fordu,ale všeobecně čipy v klíči mají vymezený prostor výliskem plastu,takže nemají "kam utéct"-a kdyby náhodou ne,tak použít opravdu stopové množství třeba silikonu...

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

já myslel, že je čip v klíči zataven v umělé hmotě a celý se jen aprogramuje

tomason*

já myslím že ho mám taky zalitej v klíči bez dálkového ovládání.

erikch*

přátelé-čip se programuje pouze jednou,při výrobě(případně duplikátu)klíče-ale jinak by měl být měnitelný-a i u většiny aut je(psal jsem již shora,nevím jak Ford),jelikož ŘJce je info o "dekodování" předáno prostřednictvím "čtečky"(plast.kroužek na vnitřní straně spínačky)a tyto věci jsou měnitelné(a asi i musí být)i třeba proti napadení a poškození zámku(ů) nebudete měnit celou ŘJ(i když jde tzv.vyčistit),ale pouze zámky jako takové...A čip je pouze jakoby ukotven ve svém vymezeném prostoru-ale vyjmutelný...

dobous

Čipy se programují, stávajíci čip se přečte čtečkou a nový se podle něj zkopíruje. Některé čipy se dají předělat několkrát, jiné jen jednou.U nových aut vám servis vyrobí klíč i čip podle číselného nebo čarového kódu dodávaného s klíčky.Doporučuji dobře založit a neztratit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]