Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě z AAAauto na leasing

Od: martaklima odpovědí: 6 změna:

Dobrý den!

Mám v úmyslu si zakoupit vůz u AAA auto na leasing! Jak to bude( hlavně papírově) pokračovat? Někde jsem se dočetla, ža mi TP přijdou poštou, ale nevím zda si mám auto na sebe hned přihlásit nebo si ho nasebe přihlašuje leasingová společnost a já až po splacení leasingu? Předem díky, jsem v tom všem úplný nováček

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

U této společnosti,která se( ne)chlubí přívlastkem zlodějská,bych si nekoupil ani příslovečný špendlík.Pokud s koupí auta nespěcháte,je lepší najít nějaké v inzerátech a koupit jej přímo od majitele. Je to i levněší,protože každý autobazar má z prodaného vozu nějakou provizi. A pokud si k převzetí vozu vezmete nějakého odborníka a uzavřete dobrou smlouvu,určitě naprohloupíte. Inzeráty najdete v Annonci nebo na stránkách E-cat.

doplněno 12.11.10 17:08:

Omlouvám se za překlep, na stránkách E-CATu jsou náhradní díly. Navštivte stránky SAUTO,tam je možnost vybrat si auto podle značky,ceny, vybavení,stáří apod.Přeji šťastnou ruku.

rob*
hodnocení

0x

nevím jak papírově, k tomu se určitě někdo přidá, ale každopádně si vemte s sebou nějakého zkušeného automechanika ať vám auto prohlédne!

kato*
hodnocení

0x

Zrovna u AAA .Frajeři v kravatce vám budou mazat med kolem huby o stavu auta a po podepsání smlouvy se vámi v případě potíží přestanou bavit.Pozor na mikropísmo ve smlouvě.Do jaké kategorie patří dle bazaru vůz..Můžete podle mikropísma přečíst,že totální vrak.Jak řeší reklamace.To vše ve smlouvě*zed* Nejlépe zavést vůz ke kompletní prohlídce k nezávislému odborníkovi.

michal4939*

Velký TP Vám příjde poštou,na DI předložíte TP a leasingovou smlouvu a kupní smlouvu.DI vyplní že majitelem je leasingová společnost a Vás uvede jako držitele vozidla,potom VTP pošlete na adresu Leasingové společnosti,většinou na to máte 1 měsic.Po doplaceni leasingu Vám VTP vrátí a na DI si auto přepíšete na sebe,stavatese majitelem vozidla.

nespokojenyurednik

DI ze zákona nic nevyplňuje ani nic nepotvrzuje

hodnocení

0x

Klasicky to bude vypadat tak, ze AAA prihlasi vozidlo na Vase jmeno, ale TP zustane u nich az do splaceni leasingu.Vy dostanete pouze jeho kopii, pro pripad zmen na karoserii, montazi TZ apod. Takze vozidlo bude i nadale právne patrit AAA...

doplněno 12.11.10 17:44:

To je samozrejme varianta pro pripad, ze poskatovatelem leasingu je samotne AAA( coz je dost mozne), jinak bude TP v drzeni té které Leasingove firmy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]