Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Felicie - stále nízká teplota motoru

Od: bruino* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,má prosbu.Nevím zda je to velký problém,ale i po delší době jízdy mi ručička teploty ukazuje je něco těsně nad 70°C.Není to málo?Jen v koloně to lehce vystoupá na 90°C,ale pak to opět při jízdě spadne na 70°C.Felicií mám teprve necelý rok a předchozí majitel těsně před prodejem měnil celý termostat (faktura doložena) a tudíž i čidlo teploty!Že by špatné čidlo?Jde mi o to,jestli to nemá vliv na větší spotřebu!Děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

To že se motor nezahřeje do správné provozní teploty , samozřejmně není dobré pro samotný motor a ani na spotřebu. To že byl temostat nový neznamená , že je ještě vpořádku, obzvlášť jestli je to madi in Poland. Jediné řešení jak to zjistit je termostat vyndat a v horké vodě přeměřit při kolika stupních otevírá. Mněl by otevřít kolem 87- 90stupňů.

jabraka*
hodnocení

2x

Nezoufej,nejsi sám.Pokud máš dost vody v chladiči,tak to neřeš.

JABRAKA

michal958*
hodnocení

2x

todle by nemelo mit vliv na vyssi spotrebu ale muze to byt tim cidlem , vyistil bych kontakty muzou byt zoxidovany

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]