Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peel P50 - co o něm víte?

Od: elbarto* odpovědí: 12 změna:

Čau lidi, toto není žádost o radu ale o pomoc, včera jsem viděl toto "auto" en.wikipedia.org/... a začal jsem o něm zjišťovat něco víc, snažil jsem se zjistit, za kolik se dneska dá sehnat a od kolika se dá řídit. (je to fakt dobrý auto, kdyby mělo zpátečku a naše škola výtah klidně bych s ním dojel až do třídy :) ) Nevíte o tom něco Díky moc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a co tohle:

jawa-auto.com/...

dá se to koupit i ojeté...

erikch*
hodnocení

0x

je to trošku(víc)raritka(nejmenší autíčko na světě),kterou mastili někde rok dva 1963-4,takže jich moc k mání nebude-a když,tak za neskutečný ranec...,pochybuji,že by nějaký stávající majitel tohle dával k prodeji(bude to mít stále větší hodnotu,podobně jako kterékoli jiné raritky)-takže do třídy asi zatím stále po svých...:D

raadek*
Raději koukni na automoped.cz Řídit se některá dají od patnácti let. Něco snad bylo i na tipmoto. R.
kato*

Jo ty automopedy.Docela dobrý přemísťovadlo v nepohodě ,ale rychlost 40km/h na pytel.To na tebe bude každej blb troubit,že zdržuješ provoz.Chtělo by to aspoň 60km/h

ar*

Když už raritu tak koupit ronou Isettu a ještě může machrovat že má "bavoráka" *smich*

doplněno 09.11.10 21:46:

;)

Peel P50 - co o něm víte?

hodnocení

0x

Vždyť to tam píšou :

In 2010 production was restarted, now in an electric version with a top speed of 16 km/h. Production is located in an undisclosed location in northern England.[3]Only 50 would be made and were priced at £12,499.

Pokud nerozumíš jazyku tohoto kmene, zkusím zlehka přeformulovat : začali je znovu dělat, maximálka je 16km/h, levný to fakt není cca 350tKč - a musíš si pospíšit s objednávkou, bude jich jen padesát :)

rob*
hodnocení

0x

já jsem někde četl že origoš se pohubuje v ceně až 50 tis liber ..., což je bratru půldruhého mega v našich krejcarech ;)

to bys musel mít hóódně zazobaný rodiče *frajer*

elbarto*
hodnocení

původně stál asi 200 liber a kdesi jsem ho viděl za 600 dolarů ale jinde za 10 tisíc liber tak nevim a právě proto jsem se ptal...

rob*

200 liber jo, ale v 63 roce ;)

to už je mnohem dostupnější hadraplán, ale ve slušným stavu taky nestojí zrovna litr

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

občas někdo doveze z Rakouska kapotovanou čtyřkolku Microstar, jede to podle dokladů maximálně 45, ale vypadá jako plnohodnotné malé auto...dá se sehnat pod tisíc ezr

Tak od plnohodnotného auta bych přece jen očekával maximálku výše, než 45 km/h a ,,drtivý´´ výkon 4kW. Nemám sice žádné závodní ambice, ale tohle je fakt o ničem. V Itálii podobná vozítka jezdí celkem zhusta, též tříkolky Piaggio jsou úchvatný, zejména ve verzi nákladní skříňová, případně popelářská :) To se hodí opravdu jen na pojíždění po městě a to ještě pro otrlé - co se asi stane, když podobnou ,, plechovou myš´´ přehlédne řidič plnohodnotného náklaďáku? Deformační zóny se prostě nekonají.

nespokojenyurednik

commons.wikimedia.org/...

opravuji, MICROCAR, viz odkaz nahoře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]