Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FABIE JAKÁ? ANO JAKÁ NÉ?

Od: smakaballl* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den všem .

mám dotaz ohledně výběru škody fábie , jakou variantu vybrat co se kilowat ,počtů válců atd. týče

naskytla jse my možnost koupit starší fabii v combíku 1,4 50 kw nemám s tím zkušenosti tak prosím o radu

jestli někdo z Vás nemá zkušenosti zda ten a ten výkon či kw jsou poruchové typy

dík za příspěvky a názory .

jináč 1,2 3 valec v kombíku je špatná volba pro rodinu?

*cteni*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1,2 tříválec na kombíka pro rodinu považuji za dost slabé. Betre určitě čtyřválec s vyšším obsahem!

doplněno 06.11.10 20:40:

Vaše odkazy jsou pro mne nerozbalitelné *nevi*

smakaballl*
hodnocení

> auto.bazos.cz/...
> auto.bazos.cz/...

p sauto.cz/...

co by ste doporučil s těchto

na tu z hk se jedu kouknou zítra

smakaballl*
hodnocení

aha asi něco dělám při vkládání špatně

ale nevím co

jináč na co si dát při koupi fabie pozor?

ar*

Asi takhle, pokud chcete Fábii Mk 1 v benzínu a v "combajnu" jděte jednoznačně do 1.4 a pokud možno do 16v tato 50kW je ještě starý 8 ventil. Při výběru se zaměřte na 55kW 59 kW nebo ještě 74kW

smakaballl*
hodnocení

NO peníze na novější nebudou *zed*

tak hranice je jasně daná cca 80000kč

začal jsem nedávno z výběrem (pro rodinu) něco jako kombík a začalo to fiat multipla ale dá se říct že s toho jsem brzy (když jsem to auto uviděl konečně z očí do očí ) vystřízlivěl. pak něco jako citroen berlingo ,renault kangoo ,ford focus no a ted jsem se vráti ke staré dobré škodověnce . do teď jezdím ve fildě combi s lpg a kdyby toto auto nezačínalo pomalinku rezivět tak nejsem náročny nechal bych ho dál pro rodinu spokojenost , levné díly a teď neví co koupit abych neudělal nějakou botu dík za rady

ar*

jo Jo Multipla sice je to ohromně pohodlné a celkem i spolihlvé vozidlo, ale ten vzhled bych taky nějak nemohl překousnou. Pokud vás limituje cena tak zrovna Fabia není zrovna ideální řešení. Škodovky a VW jsou u nás předražené a za stejnou cenu jako Fábku koupíte lepší auto. Raději bych se spíše zaměřil znovu na toho Focuse o kterém jste uvažoval. Co se do prostornosti týče tak Fábka je podstatně menší. Jako rodiné auto bych se díval na vozy 4,40m a víc

smakaballl*
hodnocení

azítra jedu obhlídnout toto auto.bazos.cz/...

jak se Vám to jeví jen tak všeobecně vím že na obrázku je to oněčem jiném než v reálu

ar*

Jak jsem psal je to jen 8V, ten motor je už zastaralý, lepší je 16V. Když už budete V Hradci tak se klidně koukněte na toto otomoto.cz/... do Bydžova to je kousek.

aukro.cz/...

doplněno 06.11.10 22:51:

V každém případě auto chce vidět a pořádně prohlédnout.

doplněno 06.11.10 22:53:

Chce to smlouvat a cena jde vždy dolu.

smakaballl*
hodnocení

no taky hezký toho focuse v combíku má sestra ale v naftě

ar*

Ještě lepší by byo něco takového otomoto.cz/...

na 1.4 50kw není nic špatného, má přívětivou spotřebu a výkon. Není to žádnéletadlo, ano. Tu s výkonem 74KW neberte, má větší spotřebu a musí ve vytáčet. Nejlepší je podle mnou odposlechnutých a vyštených rad verze 1.4 55kW. Příp lépe i 1.9 SDi nebo TDi.

stirecek*
hodnocení

0x

Nedejte jen na obrázky, navštivte několik prodejců a s auty se projeďte a uvidíte, jak se vám budou zdát pocitově - jízda, řízení, řazení...ne každé auto sedne právě vám. Pak se vám výběr auta zjednodušší, vím co chci a co nechci a zaměřím se ne určité modely. Diesla s vaším rozpočtem bych nebral, ten by se vám mohl nevyplatit. Ani model vyšší třídy. Co se forda týče, má nejlevnější servis a náhradní díly.

smakaballl*
hodnocení

díky všem za info *slunce*

tak pokud zůstanu u fábie tak asi nepudu do 1,2

dnes to nevyšlo měl jsem se jet podívat do hradce na auto.bazos.cz/... nemohl jsem se dnes utrhnout ale v týdnu uvidím , no neví jestli ne jít do forda říkate levné díly ..*placni*

sasdax*
hodnocení

0x

Já mám toto: skoda.katalog-automobilu./...

Kupoval jsem ho letos za cca.95.000,-. Ročník 2001. Kufr mi pro mé účely stačí. U vás bude rozhodující kolik nákladu musíte převážet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]