Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadní logo škoda octavia tour r.v. 2008

Od: ulort* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,povedlo se mi odřít po otevření kufru zadní logo na mé octavii,mám již objednané nové.Po sundání plastového krytu zevnitř dveří jsem zjistil,že bude logo nejspíš lepené,což mě vcelku zarazilo.Je tomu tak?případně jak dostat to poškozené co nejlépe z auta,abych nepoškodil okolní lak.Díky za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je přilepené... ;)

Opatrně nahřát (horkovzdušnou pistolí a nebo fénem) a nějakou ´špachtlí´ odloupnout (odpáčit)... Nejlépe plastovou - štrabkou na okna, například...

doplněno 28.11.12 17:25:

Není zač, taky jsem to dělal... ;)

ulort*
28.11.12 17:18
hodnocení

Děkuji Ti ;)

pest*

Silnější vlasec (silonovou strunu), dát kolem znaku a potom zatáhnout (jako když se krájí knedlík nití :-D) mělo by to jít bez poškození laku, zbytek lepidla bych vzal tech. benzínem...takhle bych na to šel já.

To nahřátí by tomu procesu jistě pomohlo

erikch*
hodnocení

0x

je to lepené na takové té "pěnové" oboustranné pásce,ideálně řezákem(odlam.nůž) odříznout,zbytky mechanicky rukou a dočistit třeba tech.benzínem...

doplněno 28.11.12 18:03:

gumídek,zhruba s přelomem tisíciletí se už "dirky" nedělají...

ulort*
hodnocení

Já jsem právě dnes se strachem v očích sundal celý ten plast zevnitř dveří - bál jsem se,že někde něco urvu,šlo to ztuha mrcha jedna :o) a koukám se zezadu na to logo a ty dirky tam jsou :-D avšak skrz ně jdou dva plastové špunty,které budou nejspíše součástí originálního loga.Takže bych tam stejně nic nestrčil.Přikláním se k tomu fénu a zítra odpoledne po práci pro něj mažu k mámě,jelikož já sám na mou poloviční pleš fen nepotřebuji.Snad to půjde dobře,moc vám všem děkuju!

gumidek*
hodnocení

0x

Nevím jak na Oktě, ale Felda má za logem dvě vyvrtané cca 4mm dírky. Zezadu se do děr vloží vhodné tyčky (třeba hodinářské šroubováčky) a logo se vytlačí/odlepí zezadu, ale musí dolů výplň zadních dveří.

doplněno 28.11.12 18:06:

erikch: asi k vůli minimalizace koroze :D. Tak se přimlouvám k vlasci a odříznutí a pak odstranění zbytků tech. ben.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]