Nejste přihlášen/a.
Při nastartování jde normálně do otáček ale jakmile zapnu potkávací světla i dálková tak motorka nejde do otáček, dusí se a střílí do výfuku. Nevíte čím by to mohlo být děkuji za odpovědi nashledanou.
Máte špatný odpor, omezující napětí, aby se nepřepalovaly žárovky.Jde o malou krabičku, vesměs umístěnou u předního světlometu nebo na rámu pod nádrží.Nový stojí okolo 150Kč, můžete koupit třeba z JAWY. Váš již neomezuje, ale zkratuje.
Já nevím jak to vypadá vůbec a kojuk z toho vede dratu nebo co to je to na ty světla ale je to pravděpodobné
zdarec mam dotaz prez zimu jsem mnel motorku doma...tet jsme ji chtel už trosku porsvezit ale nejde mi nastartovat a jak ju nakopavam tak mi chcije benzin z kolena od vifuku..cim to je?poradte diky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.