Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční stěrače a autorádio

Od: romulus* odpovědí: 2 změna:

Vlastním Fabii 1,4 TDI, rok výroby 2006;

Stěrače mi fungují přerušovaně, jednou ano, jednou ne. Spouští se náhodně. Zatím nikdo nepřišel na to, čím to je. Poradí mi někdo?

Taky mám autopřehrávač "Parrot" a přestal mi svítit displej zeleně pro funkci poslech rádia a přehrávání CD Romu. Po vyjmutí autorádia ze zásuvky pro připojení, svítí na kontaktním panelu u mechanismu pro ovládání CD Romů modrá světla a CD nosiče se vysouvají a zasouvají. Při otočení klíčku od zapalování dříve se ihned autorádio spustilo a začalo svítit na displeji zeleně. Není osvětlena hlavní deska která signalizuje audio přehrávání nebo poslech CD nosičů. Můžete mi poradit? Díky. Romulus

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

1, Pravděpodobně špatné relé, uvolněný drátek. . .

2. Panel mě také zlobil, rozdělal jsem ho, pročistil, as funguje normálně. . .

romulus*
hodnocení

Myslíte relé v pojistkové skříni? Máte namysli uvolněný drátek ve svazku kabelů pod volantem vedoucí k přepínací páčce od stěračů? Nemůže to být studený spoj v ovládacím panelu v počítačové jednotce?

U rádia nemohla odejít nějaká dioda nebo procesor?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]