Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydraulicke zdvihatka

Od: jirinkaa* odpovědí: 4 změna:

Mam Mitshubishi Galant 2.5 V6 2007. Zaclo se mi ozyvat od motoru nepravidelne klepani.stane se,ze na chvili zmizi a opet se po chvilce opet objevi.mam podezreni na zanesena hydraulicka zdvihatka,ale nejsem si jist.predchozi majitel asi zanedbaval vymenu oleje. Mohl by byt v tom problem a jak akutni je oprava? na kolik by vysla?dekuji za pripadnou odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x
MOZNÁ BLBÉ, ALE KDY JSI NAPOSLED MENIL OLEJ, JESTE PRED DEMONTÁŽÍ POKUD NEDÁŠ TEDY NOVÝ OLEJ, A FILTR, KOUPIT OLEJ KTERÝ LIKVIDUJE KARBON ME SE OSVEDCIL M7adx? / RUBIA/ OD TOTALU, KTERÝ MUSÍS PO PO 500 VYPUSTIT JE TOTÁLNĚ ČERNÝ A PO KÁPNUTÍ NA BÍLÝ PAPÍR JSOU NA NEM VIDET KARBONOVÁ ZRNA, DALSÍ VÝMENA ASI PO 1000 - VÍCE MENE PODLE VÁROBCE, ALE OBRÁTIL BYCH SE ASI V TVÉM PRIPADE NA ODBORNÍKY...CHTELO BY TO POSLECHNOUT A DIAGNOSTIKOVAT NEMUSÍ TO BÝT JEN ZDVIHÁTKA - POTOM BLBÉ...
jirinkaa*

Diky. Tak olej byl menen nekdy v cervnu minuleho roku.je tam stitek,ale ted nevim presne za jaky,ale neni to zadny smejd,jen mozna ten typ nevyhovuje. To klepani zaclo tak 2 mesice po koupi vozu,tedy nekdy kolem Vanoc. takze nevim jestli to tim bude. Jinak s autem jsem nijak neradil/netrapil. Co se tyka motoru a jeho chodu,tak krom zvuku neni znat nejaky problem. A nemuze to byt tim,ze toho oleje je tam trochu nad rysku maxima a je malo husty? jinak olej je cisty na oko

rybiz*

Ahoj, množství oleje je rozhodně důležité, pokud máš olej nad risku maxima tak se ti výrazně zvýší tlaky a může odejí hlava, resp. ventily a to může být to klapání. Můžou to být samoštely ventilů, u japonců nejsou nic zvláštního ...

vladix
hodnocení

0x

Zdar. Mám opel Tigra, a mněl jsem stejný problém. Klepání jako diesel. Nechal jsem to tak, a nakonec se vysral celej motor. Škoda za 30 000 kč! Tak bacha na to! Máš tam plnou syntetiku? Pokud jo, dej polo a snad budeš mít klid. A nalej tam sračku na odstranování karbonu, co se míchá s benzinem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]