Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být u toho, když mi budou lakovat auto?

Od: lakovani odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, budu lakovat celé auto v autorizovaném servise, jestli, když si to už zaplatím, jestli je možné být u toho lakování atd? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Obávám se,že záleží na tom,jaký rozsah lakování to je.Mám kamaráda,ten se zabývá opravami,včetně karosářstvím,lakování provádí ručně v dílně,u toho bys samozřejmě být mohl.Pokud jsou to velké firmy,které provádějí i metalizy a komplet karoserie v boxech,tam je vstup nemožný.Čekat někde v kanceláři zase nemá smysl.

JABRAKA

goodyear
hodnocení

Jednalo by se o celé vozdilo mimo střechy, a to v autorizovaném servise - jestli znáte autojarov, tak tam. Myslíte si, že zrovna tam je to možné?

nespokojenyurednik

nejlepší je být hned vedla auta v lakovací kabině, bez respirátoru

ar*
hodnocení

1x

No všechno to záleží na dohodě, ale že by vás oblékli do kombinézy nasadili kuklu dali respirátor a pustili do lakovacího boxu, tak tomu bych se docela divil. Navíc lakovací kabina není zrovna prostorný taneční sál a někoho pořád upomínat ady nestuj , uhni kousek, nepleť se mi to bych popravdě s tou pistolí zachvilku šlehnul. Některé lakovací boxy jsou prosklené tak možná , že by vás pustili za sklo, ale spíš bych stím nepočítal. Nic vezlém,ale zaplatíte si lakování auta , do divadla se chodí jinam.

hodnocení

1x

lakování,

nevím co od toho sledujete, nebo co tím získáte, ale jako autolakýrník bych Vás nechtěl (ani nikoho jiného) mít v blízkosti lakování vozidla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]