Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena výměny EGR ventilu

Od: bony* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat , jestli někdo nemáte zkušenosti, kolik stojí orientačně výměna EGR ventilu u Fabie 1.9 sdi.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Výměna do 2500 Kč. Nejlepší ho je zaslepit a je pokoj, motor nežere ten sajrajt z výjfku.

doplněno 30.10.10 22:16:

Ne ,emise se nezvýší naopak. Kdo tuhle hovadinu do motoru vymyslel, měl by ten sajrajt z výfuku žrát sám do konce život. Je to jako se vším ekologickým, ve finále je to právě ještě horší.

bony*
hodnocení

no měl jsem ted problém.. za cesty mi odešlo čerpadlo a opravené začalo strašně hulit. V pondělí by se mi na to v servise měli vrhnout, tak aby mi to zase nesežralo kapsu, jako to čerpadlo ... a když ho nechám zaslepit, tak nezvýší se emise nebo něco podobného?

doplněno 30.10.10 22:29:

ok, smrt EU :)

dodousek*
hodnocení

0x

Prý cca 7000kč*zed*

bony*
hodnocení

záleží kde, samostatně ten ventil stojí na sdi 2000 Kč, už jsem se trochu informoval a je to práce na max. 2 hodinky.. Pokud by to bylo v autorizovanym servise Škoda, tak bych tomu i věřil...

doplněno 31.10.10 21:13:

už mi bylo řešeno cca 3-4 tisíce , ale v neutorizovaným servise..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]